Mesajul cutremurător de adio lăsat de tânăra de 18 ani, fiică de preot, care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc

Miercuri, 07 Septembrie 2022, ora 09:04
20648 citiri
Mesajul cutremurător de adio lăsat de tânăra de 18 ani, fiică de preot, care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc
Tânăra care s-a sinucis în Cluj FOTO / Foaia transilvană

O tânără de 18 ani, fiica preotului din comuna Moisei, din județul Maramureș, s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj. A lăsat un mesaj de adio pe rețelele sociale.

Adolescenta, Maria Tomoioagă, s-ar fi aruncat marți, 6 septembrie, de la geamul unui bloc de pe strada Observatorului, unde nu locuia. O echipă a IPJ Cluj s-a deplasat la fața locului și au deschis un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, arată stiridecluj.

Trupul tinerei a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Fata a lăsat un bilet de adio, în limba engleză, în care mărturisește dezamăgirea față de unele persoane din anturajul ei, arată foaiatransilvana:

”Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată. Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine.

Când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine. La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris Maria.

#tanara, #sinucidere, #Cluj, #maramures, #preot, #bilet adio , #deces