Tânără de 24 de ani, moartă într-o prăpastie Bucegi. Salvamontiştii intervin pentru recuperarea trupului VIDEO

Sambata, 22 Octombrie 2022, ora 20:17
4698 citiri
Tânără de 24 de ani, moartă într-o prăpastie Bucegi. Salvamontiştii intervin pentru recuperarea trupului VIDEO
Salvamontiștii intervin pentru recuperarea cadavrului

O tânără în vârstă de 24 de ani a murit, sâmbătă, după ce a căzut aproximativ 200 de metri într-o prăpastie din Masivul Bucegi, în apropiere de Valea Jepilor Mici.

Femeia s-a împiedicat, iar cei trei însoţitori ai săi nu au putut face nimic pentru a o ajuta. Echipaje de la Salvamont intervin pentru recuperarea cadavrului.

Turista în vârstă de 24 de ani, din judeţul Neamţ, a urcat pe munte, în Masivul Bucegi, împreună cu prietenul ei şi cu alte două persoane. La un moment da, femeia s-a împiedicat şi a căzut în gol 200 de metri, în zona Brâna Caraimanului, pe traseul care duce de la Crucea Caraiman spre cabana Caraiman.

Potrivit oficialilor Salvamont Buşteni, salvatorii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă, în jurul orei 15:00. La ora transmiterii acestei ştiri, echipele de salvamontişti au ajuns la locul unde s-a produs accidentul, au preluat trupul tinerei şi se îndreaptă cu acesta către staţiune.

Prietenul femeii, aflat în stare de şoc, a fost coborât de pe munte şi predat unui echipaj medical de la Serviciul de ambulanţă.

#tanara, #deces, #prapastie, #bucegi , #accident
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
1423 citiri.condoleante