Lovitură pentru tancurile lui Putin din Ucraina: Cum sunt distruse blindatele cu ajutorul lui Elon Musk VIDEO

Joi, 24 Martie 2022, ora 00:11
19965 citiri
Lovitură pentru tancurile lui Putin din Ucraina: Cum sunt distruse blindatele cu ajutorul lui Elon Musk VIDEO
Putin și Elon Musk se înfruntă în Ucraina FOTO: Express

Pe măsură ce războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina avansează iar tancurile armatei ruse invadează și mai mult țara vecină, apar noi metode prin care mașinăria Moscovei este lovită. Astfel, soldații ucraineni folosesc dronele pentru a nimici blindatele inamice cu ajutorul sateliților Starlink puși la dispoziție de miliardarul american Elon Musk.

Ucraina dispune de o unitate militară specializată denumită Aerorozvidka, de recunoaștere aeriană, care își declanșează atacurile asupra tancurilor Rusiei, potrivit Express.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Starlink este o constelație de sateliți creată de compania americană SpaceX, care are scopul de a furniza o acoperire largă de internet, pe tot globul. În anul 2021, numărul sateliților lui Elon Musk care comunică cu servere de la sola depășit 2.000.

Elon Musk a activat rețeaua sa de internet prin satelit și în Ucraina, promițând că ”mai multe terminale se află pe drum”.

Rusia lui Putin s-ar putea să treacă dincolo de Ucraina: Care este veriga cea mai slabă a NATO?

Un specialist aerian de la unitatea militară ucraineană a dezvăluit că armata Kiev-ului s-a conectat la rețeaua de sateliți Starlink ai lui Elon Musk, pentru a permite tehnologiei sale să blocheze țintele inamice ale rușilor.

”Dacă folosim o dronă cu viziune termică pe timp de noapte, drona trebuie să se conecteze prin Starlink la tipul de artilerie și să se ghideze asupra țintei”, a spus un oficial ucrainean.

Unitatea Aerorozvidka din Ucraina a reușit să distrugă zeci de ”ținte prioritare” ale Rusiei, inclusiv tancuri, camioane de luptă și alte vehicule în raiduri de noapte.

Cea mai înfricoșătoare armă a Rusiei, ”tata tuturor bombelor”: Poate distruge complet o clădire dintr-o singură lovitură VIDEO

Yaroslav Honchar, comandantul unității militare cu sediul la Kiev a spus: ”Lovim noaptea, când rușii dorm”. Unitatea folosește un sistem avansat de informații susținut de NATO, Delta, pentru a identifica țintele cu precizie.

Citește și:
Fost ministru al Sportului, despre folosirea simbolurilor Ungariei Mari la meciurile de fotbal: „Nu ar face decât să sufle în pânze extremiştilor”
Fost ministru al Sportului, despre folosirea simbolurilor Ungariei Mari la meciurile de fotbal: „Nu ar face decât să sufle în pânze extremiştilor”
Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe, fost ministru al Sportului, a comentat într-o postare pe Facebook anunţul Asociaţiei maghiare de fotbal (MLSZ) privind introducerea de bannere care...
AUR și-a făcut magazin, dar ține prețurile secrete. Ce produse comercializează
AUR și-a făcut magazin, dar ține prețurile secrete. Ce produse comercializează
Partidul AUR și-a deschis de curând magazin, astfel că simpatizanții formațiunii politice își pot cumpăra haine și accesorii cu sigla partidului. Totuși, prețurile nu sunt făcute...
#tancuri rusesti, #Elon Musk, #razboi ucraina rusia, #sateliti Starlink, #sateliti SpaceX, #sateliti elon musk , #Razboi Ucraina
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Se joacă la derută, să nu se prind-adverși', că li se folosesc sate