Reacția incredibilă a ministrului Mediului din România surprins în galeria Ungariei la hochei

Luni, 09 Mai 2022, ora 17:54
9586 citiri
Reacția incredibilă a ministrului Mediului din România surprins în galeria Ungariei la hochei
Tanczos Barna. Foto: Facebook / Dan Tănasă

Tanczos Barna a reacționat după ce deputatul Dan Tănasă a postat cu o poză cu demnitarul român în rândul fanilor maghiari la meciul de hochei dintre România și Ungaria.

Cele două echipe au oferit un moment incredibil la începutul partidei, când sportivii ambelor echipe au cântat împreună imnul Ținutului Secuiesc.

Ministrul Mediului din Guvernul Ciucă a spus că a fost împreună cu mai mulți suporteri din zonă pentru a susține România.

Deputatul Dan Tănasă a prezentat pe Facebook o imagine cu Tanczos Barna la meciul de hochei dintre România și Ungaria, în mijlocul fanilor maghiari.

"Am fost la campionatul mondial de hochei ca să susțin jucătorii din Miercurea-Ciuc, Gheorgheni și Brașov, care au făcut tot posibilul ca să țină naționala României în Divizia I, grupa A.

Am participat alături de sute de suporteri din Harghita, Covasna și Brașov care ar fi vrut să asiste la o performanță istorică. Din păcate nu a fost să fie. Pe mulți dintre jucători îi cunosc, îmi sunt prieteni. Știu că și-au dorit un singur lucru: ca România să rămână în această grupă valorică.

Toți suporterii au stat în această parte a patinoarului. Inclusiv suporterii români. La câțiva metri de mine stătea o familie din Iași, toată familia îmbrăcată în tricoul echipei naționale", a spus Barna pentru gsp.

#Tanczos Barna, #Tanczos Barna hochei, #Romania Ungaria imn, #Romania Ungaria hochei imn , #Stiri Tanczos Barna