Unul dintre cei mai mari regizori de la Hollywood se retrage cu un ultim film

Joi, 30 Martie 2023, ora 09:28
3127 citiri
Unul dintre cei mai mari regizori de la Hollywood se retrage cu un ultim film
Tarantino se retrage la toamna FOTO facebook

Regizorul american Quentin Tarantino a anunţat că intenţionează să filmeze cel de-al zecelea şi ultimul film „în toamnă”, scrie AFP.

"Am terminat scenariul la ceea ce va fi ultimul meu film", a spus regizorul "Pulp Fiction", "Kill Bill" sau "Inglourious Basterds", intervievat la Paris cu ocazia lansării noului său eseu "Cinéma Speculations", apărut la Flammarion, de către delegatul general al Festivalului de Film de la Cannes, Thierry Frémaux.

"Îmi imaginez că probabil că îl voi filma în toamnă", a adăugat el, precizând că orice zvon apărut în presă despre acest film sunt doar speculaţii.

Intitulat "The Movie Critic", acţiunea filmului este plasată în 1977, a precizat el. "Nu este dedicat unui jurnalist critic de film" şi "nu este un film biografic despre Pauline Kael", o figură critică de la New Yorker care a murit în 2001, aşa cum anumite mass-media au scris recent.

Regizor de filme pline de referinţe cinefile, Tarantino, 60 de ani, a adus deja un omagiu cinematografiei americane de la sfârşitul anilor 1960 şi începutul anilor 1970 pe care l-a iubit în al nouălea şi cel mai recent film al său, "Once upon a time in...Hollywood" (2019).

El a spus în repetate rânduri că vrea să-şi pună capăt carierei odată ce a realizat zece filme (considerând cele două "Kill Bill" drept unul), alimentând şi mai mult aşteptările fanilor săi cu această nouă producţie.

#Tarantino, #retragere, #toamna, #Film, #the movie critic, #regizor , #mass media