Se deschide și al doilea mare târg de Crăciun din București. Ce activități au fost pregătite pentru weekend

Joi, 24 Noiembrie 2022, ora 14:04
5673 citiri
Se deschide și al doilea mare târg de Crăciun din București. Ce activități au fost pregătite pentru weekend
FOTO Facebook/ Ciprian Ciucu

”West Side Christmas Market”, târgul de Crăciun din Sectorul 6, își deschide porțile, vineri, 25 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei. Gașca Zurli va da tonul distracției, iar organizatorii au pregătit și un impresionant foc de artificii.

Gașca Zurli va da startul distracției la ora 18:00. Tot începând de vineri, Parcul Drumul Taberei va îmbrăca haine de sărbătoare.

Târgul de Crăciun din Sectorul 6 este organizat de UNTOLD în parteneriat cu Primăria Sectorului 6.

Vreme de o lună, în perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, Parcul Drumul Taberei va deveni locul unde bucureștenii își vor putea petrece timpul liber alături de prieteni și familie.

Vineri seară se vor aprinde luminițele de Crăciun care au fost montate în tot parcul, dar și cea mai mare perdea luminoasă din România. Perdeaua de lumini are peste 100 de metri și va fi ridicată la mai mult de 50 de metri înălțime, pe podul suspendat care traversează Parcul Drumul Taberei. Totodată, organizatorii au pregătit pentru vizitatori un impresionant foc de artificii.

„Un târg de Crăciun pentru bucuria familiilor și a celor mici. Îmi doresc ca ”West Side Christmas Market” să devină o tradiție pentru mulți ani de acum înainte. Vă aștept pe toți să dăm împreună startul aventurii de Crăciun”, a transmis primarul Ciprian Ciucu.

Programul activităților din weekendul 25-27 noiembrie

Târgul de Crăciun este amenajat în cuva lacului secat din Parcul Drumul Taberei și va fi deschis în fiecare zi, în intervalul orar 12:00-23:00. Intrarea este liberă.

Doar vineri, 25 noiembrie, programul va debuta la ora 18:00. Accesul la patinoar se va putea face separat, în oricare dintre zile, începând cu ora 10:00.

Sâmbătă, de la ora 19:00, pe scenă va urca Grupul Minisong, iar de la ora 20:00 va urca pe scenă cântăreața Iulia Dumitrache.

Duminică, de la ora 19:00, la Târgul de Crăciun vor ajunge colindătorii de la Corul Evia, apoi vizitatorii vor fi invitați să cânte alături de Daniela Răduică, fostă concurentă la Vocea României p.

„O oră de dat pe gheață va costa 20 de lei și 25 de lei cu roata panoramică. Vinul fiert, garnisit cu felie de portocală deshidratată și steluță de anason, se va vinde cu 10 lei, țuica fiartă, 10 lei, apa plată/minerală, 8 lei, un suc,10 lei, ceai cald infuzie, ciocolată caldă, bere 10 lei”, transmite PS6.

Târg de Crăciun în Piața Constituției

Târgul de Crăciun, organizat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, s-a deschis pe 20 noiembrie, la ora 10.00. Printre atracţiile din fața Palatului Parlamentului se numără concertele live, Căsuţa lui Moş Crăciun, patinoarul, caruselul şi roata panoramică, au transmis organizatorii.

Până pe 26 decembrie, târgul poate să fie vizitat zilnic, accesul fiind gratuit, spre deosebire de anul trecut. De luni până vineri, târgul este deschis între orele 12.00 și 23.00, în timp ce sâmbăta și duminica este deschis între orele 10.00 și 23.00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#targ craciun, #targ Craciun Bucuresti, #untold, #ciprian ciucu , #targuri