Cum o să arate și când se deschide Târgul de Crăciun din Sectorul 6. Roată, carusel și patinoar, printre surprizele pregătite

Joi, 10 Noiembrie 2022, ora 11:24
2340 citiri
Cum o să arate și când se deschide Târgul de Crăciun din Sectorul 6. Roată, carusel și patinoar, printre surprizele pregătite
”UNTOLD Universe presents West Side Christmas Market” se va desfășura în cuva lacului secat FOTO Primăria Sectorului 6

Organizatorii la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei au anunțat joi, 10 noiembrie, că evenimentul începe în 3 săptămâni și va dura o lună.

„În mai puțin de trei săptămâni deschidem porțile celui mai mare târg de Crăciun din Capitală, în Parcul Drumul Taberei! ”West Side Christmas Market” începe pe 25 noiembrie și până pe 27 decembrie va fi principala atracție a iernii. Organizatorii de la UNTOLD Universe, împreună cu Primăria Sectorului 6, au pregătit o mulțime de surprize și distracție cât cuprinde”, anunță reprezentanții primăriei Sector 6.

O roată înaltă de 33 de metri, de unde se va putea admira întregul parc de la înălțime, un carusel cu personaje și un patinoar cu o suprafață de 660 metri pătrați vor fi amenajate la târg.

Vizitatorii vor găsi și peste 60 de căsuțe cu bunătăți, dar și obiecte hand-made, cadouri ce vor putea fi cumpărate.

În plus, tot parcul va fi împodobit cu luminițe.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, este de părere că ”târgul se va autofinanța, va aduce bani la buget. Totul e gândit ca să iasă bine”.

“Ca primar, îți pui problema cum să faci evenimente frumoase și de calitate pentru comunitatea ta, fără să dai bani. Știu că în trecut Primăria Capitalei a dat milioane, sau alte primării de orașe, de sectoare. Anul trecut, am reușit să facem un astfel de Târg de Crăciun, pentru care nu am dat niciun ban.

A avut foarte mare succes și oamenii au venit cu plăcere, dar nu am fost mulțumit de nivelul de calitate. Am mai fost la Târguri de Crăciun în Europa, îmi plac la nebunie, și îmi doresc ceva de calitate. Nu avem know-how, dar avem potențialul și locul, nu vrem să dăm bani, vrem să luăm bani, sau cel puțin să nu ieșim în minus.

Pentru o primărie e foarte greu să nu ai costuri, să vii cu profit. Așa că mi-am propus ca anul acesta, nu neapărat să facem profit, dar să creștem calitatea. Lucrăm cu niște oameni care se pricep la mari festivaluri, sunt foarte buni la a promova, la a aduce vendori de calitate, sunt foarte buni la a organiza astfel de lucruri. Untold Univers n-a mai organizat târguri de Crăciun, dar industria e aceeași. Îi ajutăm pe organizatori cu tot ce este nevoie, desigur, nu lăsăm toată povara pe ei. Târgul se va autofinanța, va aduce bani la buget. Totul e gândit ca să iasă bine. Am emoții! E prima dată când se organziează așa ceva în România”, a declarat primarul Ciprian Ciucu.

Vori fi seri cu muzică, concerte, dar și spectacole pentru cei mici, iar intrarea va fi liberă. Programul va fi anunțat în perioada următoare.

”UNTOLD Universe presents West Side Christmas Market” se va desfășura în cuva lacului secat.

Eveniment Quarterly Report

Peste 800 de locuitori ai Sectorului 6 au rămas fără gaz. Avarie produsă în timpul unor lucrări
Peste 800 de locuitori ai Sectorului 6 au rămas fără gaz. Avarie produsă în timpul unor lucrări
Alimentarea cu gaze naturale este sistată, luni, pentru peste 800 de consumatori de pe mai multe străzi din Sectorul 6 din Bucureşti, din cauza unei avarii produse la sistemul de distribuţie,...
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 2 octombrie, că modul în care arată Gara de Nord din Capitală este ”o rușine națională”. El a precizat că le-a cerut...
#targ de craciun, #sector 6, #Primaria Sector 6, #ciprian ciucu , #Bucuresti