Înapoi la listarea arhivei

11 Ianuarie 2011 - Urmarit international, prins de politia damboviteana

Luni, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Dambovita in colaborare cu lucratori din cadrul Politiei Orasului Moreni, au organizat si executat o actiune pe linia depistarii

11 Ianuarie 2011 - Nepasarea consilierilor PSD lasa pe drumuri 100 de familii targovistene

In sedinta ordinara a Consiliului Local Targoviste, de luni, 10 ianuarie, consilierii PSD au votat impotriva infiintarii unei societati care ar fi asigurat 100 de locuri de munca.

11 Ianuarie 2011 - 90 de locuri de munca in spatiul european

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita ofera - Inceputul acestui an aduce cu el nu numai vesti neplacute, legate de taxe mari si scumpiri de produse.

11 Ianuarie 2011 - Concurs, cine rateaza mai mult

F.C. Municipal Targoviste-Argesul Mihailesti 3-0 (1-0) Stadionul Academiei Sotanga, teren moale, timp ploios, spectatori 200.

11 Ianuarie 2011 - Alexandru Stan a stat la taclale cu Geo Bogza

Targovisteanul l-a intalnit pe marele scriitor in Bucuresti, pe vremea cand a fost militar, si marturiseste ca este persoana care i-a alimentat pasiunea pentru literatura.

11 Ianuarie 2011 - A murit strivit de propriul tractor

In dupa-amiaza zilei de duminica, Politia Comunala Voinesti a fost sesizata prin apel unic de urgenta 112 asupra faptului ca un barbat de 37 de ani, in timp ce conducea un tractor, s-a rasturnat