Înapoi la listarea arhivei

30 Ianuarie 2014 - Iarna inchide si vineri, 31 ianuarie 2014, o parte din scoli! Vezi care

Targoviste, 30 ianuarie 2014

30 Ianuarie 2014 - In zona Platoului Padina s-a instituit carantina Ursul care a atacat ingrijitorul era turbat si nu a fost braconat

Ursul care a atacat in noaptea de luni spre marti ingrijitorul de la cabana Padina era turbat! Acesta este rezultatul examinarii facute de catre medicii veterinari.

30 Ianuarie 2014 - Modernizat la standarde europene, Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste se pregateste pentru acreditare

Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste a intrat in cursa pentru obtinerea certificatului de acreditare CoNAS (Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor).

30 Ianuarie 2014 - O freza performanta de deszapezire realizata de inginerii militari de la unitatea din Targoviste

Inginerii militari de la unitatea din Targoviste au realizat o freza performanta care este deja folosita in misiunile de deszapezire din judetul Prahova si Buzau.

30 Ianuarie 2014 - Vesti bune de la APIA pentru fermierii damboviteni. Citeste aici mai multe:

Potrivit informatiilor oferite de reprezentantii Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura in cadrul unei conferinte de presa, au inceput platile pentru crescatorii de ovine si caprine.

30 Ianuarie 2014 - Iulian Vladu cere autoritatilor judetene sa faca publice contractele cu firmele de deszapezire

"Am observat o totala lipsa de coerenta in actiuni si decizii. (...) Am vazut oameni blocati in zapada, in sudul judetului si pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, peste 5 ore.

30 Ianuarie 2014 - Doua localitati inca nu au energie electrica

La aceasta ora nu sunt drumuri inchise circulatiei.

30 Ianuarie 2014 - Cei mai buni sportivi si antrenori ai anului 2013 au fost premiati. Vezi castigatorii!

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret a judetului Dambovita, cu sprijinul autoritatilor, a premiat astazi 20 de sportivi si 8 antrenori, cu cele mai bune rezultate in anul trecut.