Înapoi la listarea arhivei

17 Octombrie 2014 - O fata de 12 ani din Dambovita, aflata in plasament, a disparut de acasa

Politistii din Dambovita fac cercetpri si cauta o fata de 12 ani, aflata in plasament la o familie din comuna Raciu, care a disparut de acasa joi.

17 Octombrie 2014 - DAMBOVITA: Interesele politice lasa comunele fara fonduri! Consiliul Judetean a fost convocat pentru ora 19:30

A patra sedinta de consiliu judetean ratata! Semn clar ca interesele sunt mari. Consilierii au fost convocati la ora 10:00. Cu cateva minute inainte de inceperea lucrarilor, presa primeste din partea

17 Octombrie 2014 - DAMBOVITA: Gata, alesii nu mai pot migra fara sa-si piarda mandatul! Primarii din Vladeni si Butimanu, refuzati de PSD!

Pe taraba politica din Dambovita se produc continuu modificari. Apar sortimente curioase, culese toamna si plasate cu interes in oalele de partid.

17 Octombrie 2014 - DAMBOVITA: Grup infractional destructurat! Au furat bunuri de 300 de milioane in doar doua luni

Politistii specializati in investigatii criminale de la Politia Municipiului Targoviste au probat activitatea infractionala a cinci tineri, banuiti de savarsirea infractiunii de furt calificat.

17 Octombrie 2014 - DAMBOVITA: Crizantema de Aur 2014, o editie mai frumoasa ca niciodata!

Crizantema de Aur 2014 a iesit din comunism, ne-a declarat MC Ranin - directorul Teatrului Municipal Tony Bulandra, iar ceea ce s-a intamplat in prima seara a Festivalul National de Romante de la

17 Octombrie 2014 - Disponibilizari la Termocentrala de la Doicesti

Societatea de paza nu este din judetul Dambovita, dar are punct de lucru in municipiul Moreni. De la aceasta urmeaza sa plece in somaj 42 de persoane incepand cu data de 1 noiembrie a.c.