Adrian Tutuianu. vicepresedinte Pro Romania: "Ii felicit pe fostii mei colegi din PSD pentru curajul de a igieniza organizatia"

Sursa: Dambovita
Miercuri, 22 Ianuarie 2020, ora 07:38
44 citiri
Senatorul Adrian Tutuianu, coordonator Pro Romania Dambovita, a comentat, cum era de asteptat, pe marginea Conferintei Extraordinare a PSD, apreciind ca a fost facut un prim pas, in cadrul unui proces care trebuie sa continue: "A fost o batalie complicata. S-a dus cu toate mijloacele. Clanul acesta Rovana Pauker Plumb - Securistul Oprea a uzitat de toate mijloacele. De la incercarea de a cumpara votul unor persoane pana la amenintari cu taierea fondurilor, cu nefinantarea unor proiecte, cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.