CCIA Dambovita SUSEsINE modificarea Legii 335/2007! V.Calcan:"Daca vrem o "tara ca afara", haideti sa avem si o Camera de Comert exact ca afara"

Miercuri, 04 Mai 2022, ora 18:07
45 citiri
Un subiect destul de dezbatut in spatiul public, mai ales de catre antreprenori, il constituie modificarea si completarea Legii 335/2007, Legea camerelor de comert din Romania. Pentru a face lumina vizazi de acest subiect, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele CCIA Dambovita, Valentin Calcan, a explicat pe larg in ceea ce constau aceste modificari.
"Camera de Comert, Industrie si Agricultura Dambovita SUSTINE propunerea Legislativa 8254/2022 privind modificarea Legii 335/2007 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.