Claudia Gilia, Prefectul judetului Dambovita:" Astazi, le multumim martirilor si familiilor celor au cazut pe campurile de lupta. Le suntem recunoscatori tuturor generatiilor care s-au sacrificat pentru un ideal"

Joi, 01 Decembrie 2022, ora 15:07
25 citiri
"Dragi romani, in urma cum 104 ani, Romaniei i s-a implinit un vis. Asa cum niciun vis nu vine de nicaieri, acesta a fost rodul muncii, al sacrificiilor, durerilor si luptelor duse de generatii la rand.
MAREA UNIRE a fost rodul unor actiuni responsabile ale elitelor acelor vremuri! Inaintea unirii teritoriilor vorbitoare de limba romana si care impartaseau aceleasi valori si traditii culturale s-au unit elitele acelor vremuri pentru a infaptui un ideal.
Astazi, avem obligatia sa ii cinstim pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.