Corneliu Stefan, PSD Dambovita:" Va chem alaturi de mine sa castigam batalia cu viitorul! Va cer increderea si votul pentru a dezvolta Dambovita! Pentru ca, impreuna, suntem cei mai puternici"

Vineri, 25 Septembrie 2020, ora 15:07
43 citiri
,,Astazi ne aflam la ultima conferinta de presa a Organizatiei PSD Dambovita inainte de ziua votului, de 27 septembrie 2020. Asa cum am spus, din prima zi de campanie, am venit in fata dambovitenilor cu cele mai puternice echipe, cu cele mai determinate echipe si nu in ultimul rand cu oameni care doresc dezvoltarea tuturor comunitatilor locale. Partidul Social Democrat are 87 de candidati la functia de primar in judetul Dambovita, doi candidati fiind independenti si sustinuti de PSD. Avem 1572 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.