Cristian Stan, primar Targoviste :"Conditia de a fi conducatorul unei unitati de invatamant nu este aceea de a fi membru al Partidului National Liberal"

Vineri, 17 Septembrie 2021, ora 22:07
64 citiri
Din nou, subiectul numirilor temporare a directorilor de unitati de invatamant din Targoviste este adus in fata opiniei publice, de acesta data de catre primarul municipiului, Cristian Stan, secretar executiv al PSD Dambovita. Acesta considera ca profesionistii au fost schimbati din functii si inlocuiti cu niste habarnisti, singurul atu al lor fiind faptul ca detin carnet de partid. Mai mult, Stan precizeaza faptul ca a primit nenumatate sesizari din parte mai multor cadre didactice, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.