Ion Sorin, candidat PNL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita: "Ceea ce diferentiaza proiectele sunt oamenii care le duc la indeplinire"

Joi, 17 Septembrie 2020, ora 15:08
35 citiri
Profesorul Sorin Ion este candidatul Partidului National Liberal Dambovita pentru conducerea Consiliului Judetean la alegerile locale din data de 27 septembrie a.c. Invitat in cadrul unei emisiuni tv, acesta a transmis un mesaj catre electorat, catre toti cetatenii judetului, si anume ca oamenii, mai ales in acesta perioada, sa fie atenti la cine si mai ales ceea ce le promite. Potrivit acestuia, exista nenumarate cazuri in care candidatii au facut promisiuni pe hartie, prin pliantele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.