Ionut Savoiu, PSD Dambovita: "Daca ne aruncam ochii pe un pliant al PNL vom vedea pana unde duce incompetenta acestor lideri politici"

Miercuri, 02 Decembrie 2020, ora 12:07
53 citiri
Ionut Savoiu, vicepresedinte al PSD Dambovita si candidat pentru un post de senator, critica actiunile liberalilor damboviteni prin care acestia din urma, acum in campanie electorala, se agata de orice pentru a-si lua credit pentru marile proiecte care vizeaza modernizarea infrastructurii rutiere a judetului. Savoiu face referire la DN 71, Baldana-Targoviste-Sinaia, despre care liderul PNL Dambovita, Virgil Guran, a declarat ca, timp de 30 de ani, a fost lasat in paragina. Social democratul le ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.