Ionut Vulpescu, deputat: Romania lui Marin Preda era aceea in care oamenii de cultura nu erau niciodata "intrusii" acestei lumi!

Miercuri, 10 August 2022, ora 11:02
70 citiri
La 100 de ani de la moartea celui care ne-a dat "Morometii", "Delirul" si "Cel mai iubit dintre pamanteni", deputatul Ionut Vulpescu, fost ministru al Culturii, face o analiza scurta, lucida, a acestor vremuri incerte in care, asa cum bine spune, cultura conteaza tot mai putin, iar Romania nu mai apartine publicului mare si a tirajelor bogate, ci grupurilor mici si intereselor marunte. Romania lui Preda, asa cum o catalogheaza Vulpescu in comentariul sau, desi cenusie, vibra de cultura, de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.