La Adapostul de Noapte ,,Speranta'' din Targoviste sunt 35 de oameni ai strazii! Altii refuza cazarea pe motiv ca nu sunt lasati sa bea si sa fumeze in centru!

Luni, 18 Ianuarie 2021, ora 21:47
176 citiri
35 de oamenii ai strazii se gasesc in momentul de fata la Adapostul de Noapte ,,Speranta'' din municipiul Targoviste, fata de 19-20 cati erau vara trecutai! Centrul dispune de o capacitate de 50 de locuri, cu posibilitatea extinderii in caz de nevoie.

Problema principala cu care se confrunta angajatii Directiei de Asistenta Sociala, care coordoneaza zilnic impreuna cu Politia Locala aceasta activitate de strangere a oamenilor fara adapost de pe strazile orasului, este ca multi dintre ei refuza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.