Oameni in carantina, incuiati in camerele de hotel fara sa primeasca chei. "Ne tin ca la puscarie. Sufar atacuri de panica"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 13 Mai 2020, ora 09:54
18 citiri
Zeci de oameni care s-au reintors din strainatate si care au fost obligati sa intre in carantina pentru 14 zile, intr-un centru de carantina din Targoviste, s-au simtit ca la puscarie. Au fost inchisi in camere, fara sa li se dea chei si posibilitatea sa isi cumpere alimente.
UPDATE: Prefectura Dambovita a precizat ca nu a fost informata despre acest eveniment si ca, probabil, a fost vorba de o masura de siguranta luata de hotel. De asemenea, Politia nu a luat nicio masura pentru ca nu a primit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.