PSD Dambovita a depus dosarele de candidaturi pentru Consiliul Judetean! Cine va face parte din echipa condusa de deputatul Corneliu Stefan?

Sambata, 15 August 2020, ora 15:09
64 citiri
"Astazi este un eveniment deosebit pentru Organizatia PSD Dambovita, este un eveniment deosebit pentru judetul Dambovita, Organizatia noastra a depus lista de candidati pentru Consiliul Judetean Dambovita si candidatul la functia de presedinte al Consiliului Judetean. In primul rand vreau sa multumesc tuturor dambovitenilor care ne-au sustinut in aceasta perioada de precampanie, avem peste 77.000 de semnaturi valide pe care le-am depus la Biroul Electoral Judetean, semnaturi din partea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.