PSD Dambovita le cere primarilor sa asigure un procent de 51% din voturi pentru candidatul la CJ, in schimbul unor "recompense"

Sursa: Adevarul
Sambata, 05 Mai 2012, ora 00:06
165 citiri
Organizatia din Dambovita a PDl acuza ca liderii PSD Dambovita propun tuturor primarilor din judet incheierea unui protocol.

Potrivit organizatiei, capii PSD se obliga sa sprijine cu bani publici primariile care asigura o pondere de 51% din voturi candidatului USL la presedintia Consiliului Judetean, Adrian Tutuianu.

"Presedintele PSD Dambovita, Ion Stan, impreuna cu candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, au transmis tuturor primarilor din judet, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.