Reciclezi si primesti, in schimb, fructe si legume de la producatori locali! Plata cu PET ajunge din nou in hipermarketul Carrefour Targoviste!

Miercuri, 05 Octombrie 2022, ora 12:08
77 citiri
Carrefour Romania a relansat caravana Plata cu PET in parteneriat cu Coca-Cola HBC Romania, si GreenPoint Management, iar acum se opreste in Targoviste.
In perioada 5-9 octombrie, la hipermarketul Carrefour de pe Bulevardul Regele Ferdinand, Nr. 6 poti sa aduci PET-uri, doze de aluminiu si ambalaje de sticla, iar in schimbul acestora vei primi produse de la producatorii locali. Mai mult, daca vii cu r-PETURI Dorna, din plastic 100% reciclat si reciclabil primesti de doua ori mai multe fructe si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.