Senator PSD Titus Corlatean:"Am fost SOCAT sa descopar in cele doua anexe la initiativa legislativa a UDMR faptul ca Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie, era dusa in derizoriu"

Miercuri, 01 Decembrie 2021, ora 06:07
49 citiri
"In prag de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.
Acum 8 zile am dezbatut in plenul Senatului o propunere legislativa a unui deputat UDMR avand ca obiect "declararea unor zile oficiale in Romania" (L 433/2021). Am luat cuvantul in plen in numele grupului senatorial PSD si am pledat IMPOTRIVA acestui proiect legislativ. Urmariti mai jos interventia mea. In final, Senatul a respins cu o uriasa majoritate- 119 voturi pentru respingerea proiectului legislativ, 6 pentru- senatorii UDMR- initiativa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.