Titus Corlatean, Presedintele Comisiei pentru Politica Externa din Senat, a aflat din presa ca trebuie sa audieze 12 ambasadori! "Nu voi convoca audierea pana cand o discutie institutionala nu are loc"

Luni, 07 Februarie 2022, ora 15:07
55 citiri
"Daca Presedintia Romaniei si MAE considera Parlamentul si comisiile sale pentru politica externa o "cutie postala", se insala.", este reactia parlamentarului social democrat Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru Politica Externa din Senat, dupa ce a aflat din presa ca trebuie sa audieze 12 ambasadori. Corlatean considera ca acesta nu este un lucru normal, nu asa colaboreaza institutiile statului, acesta nu este o "cooperare loiala" intre institutii. Mai mult decat atat, Titus Corlatean ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.