VIDEO Romanul ajuns sef al vanatorilor de pirati somalezi din Oceanul Indian. "Daca se apropie sub 100 de metri, ai voie sa-i impusti direct"

Sursa: Adevarul
Luni, 30 Octombrie 2017, ora 20:33
123 citiri
Un roman in varsta de 41 de ani din Targoviste conduce o echipa de interventie antrenata sa lupte impotriva piratilor care ataca nave comerciale in apele internationale. Romanul Cristian Florin Bobeica lucreaza intr-o agentie de securitate maritima incepand din martie 2014, iar din 2015 este Team Leader. Alaturi de cei trei luptatorii din subordine, urca pe vasele de mare tonaj cu misiunea de a le apara de tentativele de capturare folosind forta armelor de foc. Majoritatea contractelor se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.