CIM: A doua sotie a lui Tariceanu a castigat 40.000 de euro in pandemie, dupa ce si-a transformat hotelul in centru de carantina

Miercuri, 08 Iulie 2020, ora 14:49
5081 citiri
CIM: A doua sotie a lui Tariceanu a castigat 40.000 de euro in pandemie, dupa ce si-a transformat hotelul in centru de carantina
Foto: Facebook/ Calin Popescu Tariceanu

Livia Tariceanu, cea de-a doua sotie a liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a iesit mai bogata cu 40.000 de euro din pandemie, dupa ce a transformat un hotel de lux cu circuit inchis pe care-l detine la Urlati, in Prahova, in centru de carantina.

Conacul dintre Vii, hotelul ei din Urlati, unul dintre cele mai luxoase din judet, a incheiat contractul pe bani publici cu Primaria Urlati, condusa de un veteran liberal de-ai fostului ei sot, acum exilat in ALDE, dezvaluie Centrul de Investigatii Media (CIM).

Toate institutiile care au avut legatura cu aceasta afacere din care Livia Tariceanu a castigat 40.000 de euro din "banii de pandemie" sunt conduse de liberali, majoritatea membri vechi ai partidului acum la guvernare.

"A fost o pierdere, nu o afacere!", a spus Livia Tariceanu despre combinatia cu statul din care a iesit cu 40.000 de euro mai bogata.

Intrebata de Centrul de Investigatii Media despre legatura sa cu fostul ei sot, care a fost oaspetele Conacului dintre Vii, Livia Tariceanu a raspuns ca acesta nici macar nu a stiut despre aceasta "actiune".

Articolul "Bani buni din pandemie pentru conacul Liviei Popescu Tariceanu" poate fi citit pe site-ul CIM.

#Calin Popescu Tariceanu, #sotia Tariceanu, #livia tariceanu, #conac Urlati tariceanu , #ALDE