Conducerea ALDE a votat excluderea lui Daniel Constantin

Joi, 27 Aprilie 2017, ora 14:49
2526 citiri
Conducerea ALDE a votat excluderea lui Daniel Constantin
Foto: Arhiva Ziare.com

Biroul Politic Executiv al ALDE a votat, joi, excluderea din partid a fostului copresedinte Daniel Constantin, a anuntat noul lider Calin Popescu Tariceanu, afirmand ca propunerea va fi transmisa Delegatiei Permanente.

"A existat propunerea ca Biroul Politic Executiv sa ceara Delegatiei Permanente excluderea domnului Daniel Constantin pentru actiunile in justitie indreptate impotriva partidului si pentru declaratiile publice facute. S-a votat aceasta propunere. Eu nu am votat. Colegii mei au votat si aceasta propunere va fi inaintata Delegatiei Permanente, care va avea loc saptamana viitoare, joi", a declarat Tariceanu.

Seful Senatului a spus ca propunerea de excludere a lui Daniel Constantin nu il bucura, insa vrea sa ii avertizeze pe toti ca nici el si nici colegii sai nu sunt dispusi "sa incaseze toate prostiile" care sunt spuse la adresa lor.

Tariceanu a mai spus ca, pana saptamana viitoare, cei care au semnat actiunile in justitie impotriva partidului au posibilitatea sa si le retraga.

"Daca isi retrag semnaturile, atunci putem in continuare sa ne vedem de drum impreuna, daca nu, fiecare isi alege drumul pe care crede ca trebuie sa mearga si este mai bine", a spus Calin Popescu Tariceanu.

#Daniel Constantin exclus ALDE Tariceanu , #ALDE