Lider local al ALDE, despre PSD: Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga astia la putere, ca ne-am dat dracu' (Video)

Vineri, 03 Mai 2019, ora 17:14
9108 citiri
Lider local al ALDE, despre PSD: Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga astia la putere, ca ne-am dat dracu' (Video)
Foto: Arhiva Facebook/ ALDE

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazar, a lansat, vineri, un atac dur la adresa colegilor din coalitia de guvernare, la nivel judetean.

Intr-o conferinta de presa, acesta a declarat ca daca PSD va ajunge la putere in Alba "ne-am dat dracu'".

"Eu va spun asa, din nou subliniez, in Alba, nu stiu ca nu cunosc activitatea celor din tara si de la Bucuresti: sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem vreodata ca PSD-ul Alba, cu liderii actuali, nu vorbesc de cei mici din PSD, vorbesc de conducerea PSD-ului, hai sa dau si nume, vorbesc de Dirzu (Ioan Dirzu - n.red.), vorbesc de Murg (Cornel Murg - n.red.), mai au ei la invatamant pe doamna Daramus (Marcela Daramus - n.red.) . Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga astia la putere in judetul Alba, ca ne-am dat dracu", a declarat Ioan Lazar, vineri, citat de Alba24.

Liderul ALDE Alba a mai spus ca social-democratii uita ca sunt la guvernare cu ALDE si isi amintesc de ei "doar cand au nevoie de voturi".

"Acesti colegi de guvernare uita ca sunt la guvernare cu ALDE. Au uitat asta inca de la inceput, au nevoie de ALDE si condera ca cei din ALDE sunt colegi la guvernare doar cand au nevoie de voturi. Aici e valabil si in parlament, nu numai in Alba, probabil de acolo vine curentul.

Iar vorbesc de Alba, nu stiu ce sa zic, au o problema, cred ca o fi vreo boala. Ei cred ca totul li se cuvine numai lor, ca fara ei judetul asta se duce naibii, totul li se datoreaza numai lor, totul trebuie sa treaca numai prin ei: sefi de institutii, sefi de deconcentrate, trebuie sa mearga la ei sa pupe mana la seful cel mare, sa plece capul, sa vada, sa stie si ei cine este Lider Maximo", a mai afirmat Lazar, potrivit sursei citate.

Momentul poate fi urmarit la minutul 14:15:

#ALDE atac PSD , #ALDE