Tariceanu a fost huiduit de protestatari la Brasov, in timp ce participa la "Marsul demnitatii" (Video)

Duminica, 12 Mai 2019, ora 14:46
20820 citiri
Tariceanu a fost huiduit de protestatari la Brasov, in timp ce participa la "Marsul demnitatii" (Video)
Foto: Facebook/ Observatorul de Brasov (captura)

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost intampinat cu huiduieli de un grup de protestatari, duminica, la Brasov, unde a avut loc "Marsul demnitatii" organizat de alianta. Oamenii au scandat si impotriva jandarmilor, care i-au legitimat.

Cele aproximativ 30 de persoane adunate in apropierea Platformei Roman, unde a avut loc, duminica, mitingul ALDE de la Brasov, au adus cu ele un sicriu si o cruce, au purtat pancarte pe care scria "Tariceanu pentru noi este Dragnea 2" si au scandat lozinci impotriva ALDE si PSD.

Pentru ca au fost legitimati de jandarmi, protestatarii au scandat si impotriva acestora "Jandarmeria apara hotia!".

In momentul in care coloana de sustinatori ALDE a ajuns in dreptul grupului de protestatari, acestia au fluierat, huiduit si au scandat "Libertate" si "Hotii". Participantii la mars au fost apostrofati si de soferii masinilor oprite pe traseu, care le-au strigat "Rusine!".

Marsul ALDE se desfasoara pe traseul urmat de muncitorii de la Intreprinderea de Autocamioane Brasov in 15 Noiembrie 1987: Roman - Calea Bucuresti - Spitalul Judetean Brasov - Prefectura Brasov. Organizatorii au anuntat ca participantii vor merge pe o singura banda de circulatie, pentru a nu provoca blocaje de trafic.

#Tariceanu huiduit brasov, #tariceanu mars Brasov , #ALDE
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Poza ORCA
ORCA
rank 5
"Tariceanu pentru noi, este Dragnea 2"