Tariceanu a votat doar pentru europarlamentare, nu si pentru referendum: Participarea numeroasa ma bucura

Duminica, 26 Mai 2019, ora 12:12
3597 citiri
Tariceanu a votat doar pentru europarlamentare, nu si pentru referendum: Participarea numeroasa ma bucura
Foto: Facebook / Calin Popescu Tariceanu

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a votat, duminica, doar pentru alegerile europarlamentare si a declarat ca se bucura de prezenta mare la sectiile de votare.

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, la iesirea de la vot, ca prezenta ridicata la urne dovedeste ca exista interes pentru aceste alegeri.

"Vad ca este o participare numeroasa si acest lucru ma bucura pentru ca inseamna ca este interes pentru aceste alegeri, pentru Parlamentul European, care au un rol important si vor avea un rol si mai important pe masura ce fiecare va intelege ca deciziile care se iau in forurile europene ne afecreaza viata noastra a romanilor de zi cu zi", a declarat Tariceanu.

Liderul ALDE a mai declarat ca a votat cu convingerea ca cei care vor fi alesi in Parlamentul European, din partea ALDE, vor reprezenta interesele acestei tari.

"Am votat cu convingerea ca cei care ne vor reprezenta din partea partidului pe care il conduc vor merge acolo cu gandul clar de a reprezetna interesul Romaniei, de a apara interesul Romaniei, de a face Romania sa fie o voce respectata, sa faca parte din grupul celor care iau decizii si sa nu fie capana acum una dintre tarile care au urmat ce au decis altii. (...) Acolo este un loc in care conflictele si luptele dintre grupurile parlamentare se transeaza in favoarea celor mai buni, care stau sa lupte", a mai declarat Tariceanu.

Presedintele ALDE a votat doar pentru alegerile europarlamentare, nu si pentru referendum.

"Pentru referendum nu am votat, deoarece pentru masurarea popularitatii presedintelui sunt modalitati mai putin costitsitoare decat un referendum", a mai spus Tariceanu.

Afla toate informatiile despre Ziua votului: Iohannis a stat la coada pentru a vota. Mobilizare impresionanta in diaspora - LIVE.

#Tariceanu vot alegeri europarlamentare referendum , #ALDE