Tariceanu, catre colegii de partid: Daca vreti ca eu sa am o sansa reala la prezidentiale, sa aratam pe 26 mai ca suntem o forta

Sambata, 18 Mai 2019, ora 18:35
1694 citiri
Tariceanu, catre colegii de partid: Daca vreti ca eu sa am o sansa reala la prezidentiale, sa aratam pe 26 mai ca suntem o forta
Foto: Facebook / Calin Popescu Tariceanu

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Botosani, ca Parlamentul European "nu este o adunatura de maicute de manastire", ci "un loc in care se ciocnesc interesele" si le-a cerut colegilor de partid sa obtina un rezultat bun in 26 mai daca vor ca el sa aiba "o sansa reala la prezidentiale".

"Sigur ca Parlamentul European nu este o adunatura de maicute de manastire. Este un loc in care ciocnesc interesele. Toate tarile stiu sa isi promoveze interesele si sa si le apere. Asa vreau sa faca si colegii mei, in asa fel incat Romania sa nu fie considerata cum este acum, o tara de rangul doi. Vreau ca Romania sa fie considerata pe acelasi plan cu celelalte tari europene. Suntem egali cu ceilalti", a spus liderul ALDE, aflat in campanie.

Calin Popescu Tariceanu a cerut membrilor formatiunii pe care o conduce sa arate, prin rezultatul alegerilor europarlamentare, ca ALDE este o forta, astfel incat partidul sa aiba sanse atat la alegerile prezidentiale, cat si la alegerile locale si parlamentare de la anul.

"Daca vreti sa obtinem un rezultat bun la prezidentiale, daca vreti ca eu sa am o sansa reala in cursa prezidentiala si daca vreti ca la anul sa aveti cat mai multi reprezentanti in structurile de putere locale, la nivelul Consiliului Judetean presedinte, vicepresedinte, consilieri judeteni, la primarii primari si consilieri, atunci haideti sa aratam in aceasta competitie care urmeaza peste opt zile ca suntem intr-adevar o forta", a conchis Tariceanu.

Liderul ALDE a mai spus ca Romania trebuie sa fie asezata pe acelasi plan cu celelalte tari europene, subliniind ca toti europarlamentarii ALDE vor avea misiunea sa promoveze imaginea Romaniei si sa-i apere interesele.

#Tariceanu candidatura prezidentiale, #Tariceanu europarlamentare , #ALDE