Tariceanu, dupa ce a participat la sedinta PSD: Am constatat o solidaritate fara masura cu Shhaideh si Plumb

Luni, 25 Septembrie 2017, ora 15:18
6203 citiri
Tariceanu, dupa ce a participat la sedinta PSD: Am constatat o solidaritate fara masura cu Shhaideh si Plumb
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a participat, luni, la sedinta BPN al PSD, la plecare el declarand ca a constatat "o solidaritate fara masura" a tuturor membrilor conducerii PSD cu Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

"Toti au sustinut ca cele doua nu au motive sa isi dea demisia, pentru ca nu au incalcat nicio prevedere legala", a adaugat Tariceanu.

El a spus ca transferul unei proprietati catre autoritatea locala nu constituie o ilegalitate, iar actiunea procurorilor anticoruptie este una "politica".

"Sunt mii de astfel de hotarari, e perfect legal, nu e nicio problema de legalitate", a tinut sa sublinieze presedintele Senatului.

Tariceanu a precizat ca va analiza impreuna cu specialistii daca poate fi sesizata CCR pentru un conflict juridic de natura constitutionala intre puterile statului.

Vezi ce au declarat Plumb si cu Shhaideh dupa ce PSD a decis ca o sa le sustina

Amintim ca liderii PSD s-au reunit, luni, in Biroul Permanent al partidului, pentru a discuta despre cazul vicepremierului si ministru al Dezvoltarii Sevil Shhaideh - pusa sub urmarire penala in dosarul "Insula Belina" - si al ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, in cazul careia DNA a cerut sesizarea Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de urmarire penala.

#Tariceanu sustinere Plumb, #Tariceanu sustinere Shhaideh, #Plumb Shhaideh DNA , #ALDE