Tariceanu: In campanie, Laura Chiriac a avut un comportament lipsit de minima decenta

Marti, 07 Iunie 2016, ora 22:22
7283 citiri
Tariceanu: In campanie, Laura Chiriac a avut un comportament lipsit de minima decenta
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca decizia Laurei Chiriac, candidatul partidului la Primaria Sectorului 1, de a demisiona din partid, este fireasca. Asta in conditiile in care aceasta ar fi avut "un comportament lipsit de decenta" in campania electorala.

Calin Popescu-Tariceanu a precizat ca, in lipsa acestei demisii, Laurei Chiriac i s-ar fi retras sprijinul politic.

"E foarte corect ce a facut, pentru ca daca nu ar fi demisionat, atunci am fi fost noi obligati sa-i retragem sprijinul politic, avand in vedere ca in plina campanie electorala, dupa cum stiti a fost un incident care a marcat campania ALDE la Sectorul 1 in mod defavorabil, prin comportamentul lipsit de o minima decenta al candidatului Laura Chiriac", a declarat Popescu-Tariceanu.

El a facut referire indirecta la fotografiile care au aparut in presa si care o prezentau pe Laura Chiriac in compania altui barbat decat sotul sau.

Candidatul ALDE la Primaria Sectorului 1 a declarat, marti, ca luni a fost chemat la partid si i-au fost puse in fata documentele pentru renuntarea la mandatul de consilier local pe care l-ar fi obtinut.

Laura Chiriac a anuntat ca se retrage din functiile detinute in ALDE, spunand ca le ureaza succes colegilor sai de la Sectorul 1.

"Le multumesc tuturor cetatenilor Sectorului 1 care mi-au acordat votul si increderea lor! Sutele de ore petrecute alaturi de ei in aceste luni m-au invatat ca cele mai bune strategii de campanie sunt bazate pe respect si onestitate! Aparatele de partid, mai vechi sau mai noi, au transformat-o intr-o campanie de vest salbatic, uitand ca oamenii aspira la vestul civilizat!", a scris Laura Chiriac pe pagina sa de Facebook.

Ea a multumit Aliantei Liberalilor si Democratilor care i-a incredintat aceasta candidatura, la mai putin de un an de la intrarea sa in politica.

Ulterior, marti seara, Laura Chiriac a declarat la B1Tv ca nu este suparata pe nimeni, ca nu este "o persoana conflictuala" si chiar a tinut sa aminteasca faptul ca, in trecut, Tariceanu a aratat fata de ea "o atitudine eleganta, blandete demna de casele regale".

Citeste mai multe despre declaratiile facute de Laura Chiriac despre liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#Laura Chiriac demisie ALDE, #Laura Chiriac Calin Popescu Tariceanu , #ALDE