Tariceanu vrea un USL 2.0: Acum liberalii suntem noi

Sambata, 07 Mai 2016, ora 21:10
33579 citiri
Tariceanu vrea un USL 2.0: Acum liberalii suntem noi

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Galati, ca asteptarea sa este sa se refaca alianta dintre PSD si liberali, adica USL, punctand ca liberalii sunt cei din ALDE, alianta care, odata formata, sa revina la putere.

"Un astfel de Guvern nu mai poate continua si asteptarea mea si asteptarea dumneavoastra banuiesc este ca alianta solida dintre social-democrati si liberali pe care cu totii ati votat-o, USL, sa se refaca intre PSD si ALDE si sa castigam alegerile parlamentare de la finele acestui an pentru a relua cursul bun al guvernarii din ultimii trei ani, intrerupt din pacate de guvernarea Ciolos - Iohannis", a declarat Tariceanu, in cadrul unui discurs sustinut la lansarea candidatilor ALDE Galati la alegerile locale, informeaza News.ro.

Ulterior, Tariceanu, a adaugat, intr-o conferinta de presa, ca el crede ca "romanii s-au lamurit pe deplin ce inseamna guvern tehnocrat", iar formula eficienta este cea a aliantei dintre PSD si ALDE care sa revina la putere.

Tariceanu ii cheama pe liberali in ALDE: PNL aluneca spre extrema dreapta

"Eu cred ca romanii s-au lamurit pe deplin ce inseamna guvern tehnocrat si nu vor mai dori sa refaca aceasta experienta. De aceea, cred si privesc cu optimism alegerile locale si consider ca alegerile locale vor fi o pregatire cum e si firesc pentru alegerile generale de la finele acestui an, iar eu cred ca formula care s-a dovedit a fi eficienta pentru cetateni si in planul politicilor economice si in planul politicilor sociale, alianta dintre PSD si liberali sa revina la putere; sigur ca acum liberalii suntem noi, dupa cum, de altfel, sunteti si in masura sa constatati", a spus Tariceanu.

Liderul senatorilor ALDE pleaca din partidul lui Tariceanu: Nu sunt dispus sa-i car mapa si geanta; se iubeste prea mult (Video)

Calin Popescu-Tariceanu a fost prezent, sambata, la Sala Sporturilor din Galati, la evenimentul de lansare a candidatilor ALDE Galati la alegerile locale.

Citeste si:
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Premierul Nicolae Ciucă va avea duminică, 5 decembrie, o întâlnire cu specialiștii din domeniul sănătății pentru a decide măsurile care se impun în urma confirmării primelor cazuri de...
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sâmbătă, la Brăila, că, dacă nu ar fi forţat cu CNAIR deschiderea Lotului 2 din Autostrada Sebeş-Turda, ”anul acesta aveam foarte...