Tudor (Tudy) Ionescu a demisionat din functia de viceprimar al Capitalei

Luni, 11 Iulie 2016, ora 15:24
14942 citiri
Tudor (Tudy) Ionescu a demisionat din functia de viceprimar al Capitalei
Foto: Digi24

Tudor Ionescu, unul dintre cei doi viceprimari ai Capitalei votati saptamana trecuta de Consiliul General, a anuntat luni ca demisioneaza.

El a devenit cunoscut in urma cu aproape cinci ani, dupa ce a fost facuta publica legatura sa cu Oana Zavoranu, in timp ce artista era casatorita cu Pepe. Tot atunci, pe Internet a fost publicat un clip in care Ionescu aparea in ipostaze indecente.

Scandalul a fost reluat in ultimele zile, dupa ce Tudor Ionescu a devenit viceprimar al Capitalei, si din aceasta cauza el a renuntat la functie.

De altfel, la scurt timp de la alegerea sa, in mass-media au aparut mai multe solicitari de demisie, in special din partea liberalilor.

Demisia a fost anuntata prin intermediul unui comunicat remis presei de ALDE si postat pe Facebook.

"Vazand campania mediatica declansata impotriva mea pe considerente ce tin exclusiv de sfera vietii mele private, din urma cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a ‪demisiona din functia de viceprimar al municipiului Bucuresti. Am castigat aceasta functie cu sprijinul colegilor mei din ALDE, cat si al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de catre cetatenii Bucurestiului si tin sa le multumesc tuturor.

Ca liberal, cred atat in separarea sferei publice de cea privata, cat si in faptul ca judecata politica trebuie sa aiba loc in zona politicului, luand in calcul exclusiv elemente de ordin politic. Un episod de viata privata din trecutul meu, o greseala, un episod ce nu a devenit cunoscut decat prin indiscretia altora si care nu a produs niciun fel de prejudicii unor terti, nu poate si nu ar fi trebuit transformat intr-un obstacol in calea unei cariere publice. Aceasta s-ar fi cuvenit a fi masurata numai prin rezultatele ei publice. (...)

Am luat aceasta decizie pentru ca nu-mi doresc ca atacurile la persoana mea sa afecteze echipa din care fac parte", se arata in comunicatul semnat de Tudor-Tim Ionescu, consilier ALDE.

Aurelian Badulescu (PSD) si Tudor Ionescu (ALDE) au fost alesi viceprimari ai Capitalei joia trecuta.

Asaltat de jurnalisti cu intrebari dupa castigarea functiei in contextul scandalului de acum cativa ani, Tudor Ionescu a declarat ca nu da declaratii despre viata sa privata, in schimb s-a laudat cu studiile si cariera sa la Bruxelles.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea (PSD) a confirmat faptul ca Ionescu a fost sustinut de Tariceanu.

Ciprian Ciucu, consilier PNL, a declarat pentru Ziare.com ca viceprimarii PSD si ALDE au fost alesi ca urmare a faptului ca Uniunea Salvati Bucurestiul (USB), condusa de Nicusor Dan, s-a abtinut de la vot, avantajand astfel majoritatea fragila, de doar 1 vot, detinuta de social-democrati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Tudor Ionescu demisionat viceprimar , #ALDE
Comentarii
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
"mare pacat", avea atitea facultati, masterate & doctorate..........
Poza Andradda
Andradda
rank 5
Asta chiar ca si-a facut-o cu mana lui!