Un subaltern al lui Tariceanu vrea sa schimbe legea: Demnitarii sa nu mai stea la coada!

Vineri, 19 August 2016, ora 17:12
20970 citiri
Un subaltern al lui Tariceanu vrea sa schimbe legea: Demnitarii sa nu mai stea la coada!
Foto: Facebook/Marian Cucsa

Presedintele ALDE Timis, Marian Cucsa, a sustinut, vineri, ca "trebuie modificata legea" pentru ca demnitarii "de rangul I sau al II-lea" sa evite cozile.

Cucsa a declarat ca este de apreciat faptul ca presedintele Senatului si seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost personal sa-si ridice permisul de conducere si nu si-a trimis un consilier dupa document.

"In primul rand, Calin Popescu Tariceanu a fost sa isi ridice permisul personal, putea sa isi trimita un consilier sau pe cineva. Din respect a mers personal, a mers inainte de program si nu vad inaintea cui a intrat sa isi ridice permisul de conducere, avand in vedere ca nimeni nu avea posibilitatea sa intre sa isi ridice permisul de conducere. Sa vedem pe fond care este cea mai grava problema, ca un om si-a ridicat permisul sau ca este coada?", a spus liderul ALDE Timis, citat de News.ro.

Marian Cucsa spune ca trebuie rezolvata problema oamenilor care stau la cozi. In plus, presedintele ALDE Timis considera ca trebuie modificata legea astfel incat demnitarii sa poata evita cozile.

"Trebuie modificata legea sa vedem exact nevoia, sa modificam legea pentru suplimentarea personalului. Mi se pare normal sa existe o lege prin care sa se permita accesul demnitarilor de rangul I sau al II-lea ca, pe perioada cat sunt presedinte sau sef al Senatului, sa poata sa mearga sa isi ridice permisul pentru a nu impiedica alte activitati pe care le au din punct de vedere administrativ", a mai spus Cucsa.

Amintim ca presedintele Senatului a fost filmat ocolind coada de aproximativ o mie de persoane de la Directia de Permise pe o usa din curtea interioara a sediului din Pipera. Astfel, al doilea om in stat a putut completa documentele inainte de deschiderea ghiseelor pentru restul lumii.

Apoi, Directia Generala pentru Permise din Ministerul de Interne a declansat o ancheta, care ii vizeaza pe functionarii care l-au ajutat pe Tariceanu sa sara peste rand.

De asemenea, la DNA a fost depusa o plangere impotriva lui Tariceanu.

Au urmat si explicatiile presedintelui Senatului, care au incins din nou spiritele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Cucsa demnitari coada Tariceanu, #Tariceanu coada permise, #Marian Cucsa Tariceanu coada , #ALDE
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Un subaltern al lui Tariceanu vrea sa schimbe legea: Demnitarii sa
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1