Calin Popescu-Tariceanu va participa la lansarea candidatilor PNL

   

Presedintele Partidului National Liberal (PNL), primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu, va participa joi, 17 aprilie, la lansarea candidatilor PNL Buzau in cursa pentru alegerile locale, transmite corespondentul ROMPRES.

Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Buzau, intre orele 16 si 17,30, iar din delegatia care il insoteste pe presedintele liberalilor fac parte vicepresedintii PNL Teodor Melescanu - ministrul Apararii Nationale si Norica Nicolai - vicepresedinte al Senatului Romaniei, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa al PNL Buzau.

Presedintele filialei PNL, Cristi Bigiu, a declarat ca participarea premierului Calin Popescu- Tariceanu la lansarea candidatilor liberali buzoieni este o mare onoare pentru organizatia judeteana a partidului si "ne da o si mai mare incredere in posibilitatile pe care le avem de a obtine un rezultat foarte bun la alegeri, fiind premierul care a facut cele mai multe lucruri bune pentru buzoieni, iar mandatul sau a coincis cu perioada in care PNL Buzau a cunoscut cea mai buna evolutie din 1989 incoace".

"Modul in care si-au facut datoria oamenii promovati de PNL Buzau in structurile centrale, realizarile administratiei PNL la nivelul judetului nostru, dar si cresterea importantei politice a organizatiei judetene sunt argumente pentru faptul ca liberalii buzoieni sunt vazuti de la centru in randul organizatiilor de prim rang", a spus Cristi Bigiu. ROMPRES
Joi, 17 Aprilie 2008, ora 13:52
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Mesajul unor buzoieni, dupa 15 ani de munca in Italia: "Dragi romani, nicaieri nu e mai bine ca acasa" VIDEO
Dupa 15 ani de munca in Italia, sotii Draghici au revenit acasa, in comuna Balaceanu din judetul ...
Sute de ordine de protectie, in Buzau, la solicitarea victimelor agresiunilor domestice
Politistii buzoieni au emis, in primele zece luni ale acestui an, peste 200 de ordine de protectie ...
Autoturism rasturnat pe soseaua de centura a Buzaului
Un accident rutier soldat cu ranirea unui bucurestean de 61 de ani s-a produs, luni, la intrare in ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor