Calin Popescu-Tariceanu va participa la lansarea candidatilor PNL

   

Presedintele Partidului National Liberal (PNL), primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu, va participa joi, 17 aprilie, la lansarea candidatilor PNL Buzau in cursa pentru alegerile locale, transmite corespondentul ROMPRES.

Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Buzau, intre orele 16 si 17,30, iar din delegatia care il insoteste pe presedintele liberalilor fac parte vicepresedintii PNL Teodor Melescanu - ministrul Apararii Nationale si Norica Nicolai - vicepresedinte al Senatului Romaniei, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa al PNL Buzau.

Presedintele filialei PNL, Cristi Bigiu, a declarat ca participarea premierului Calin Popescu- Tariceanu la lansarea candidatilor liberali buzoieni este o mare onoare pentru organizatia judeteana a partidului si "ne da o si mai mare incredere in posibilitatile pe care le avem de a obtine un rezultat foarte bun la alegeri, fiind premierul care a facut cele mai multe lucruri bune pentru buzoieni, iar mandatul sau a coincis cu perioada in care PNL Buzau a cunoscut cea mai buna evolutie din 1989 incoace".

"Modul in care si-au facut datoria oamenii promovati de PNL Buzau in structurile centrale, realizarile administratiei PNL la nivelul judetului nostru, dar si cresterea importantei politice a organizatiei judetene sunt argumente pentru faptul ca liberalii buzoieni sunt vazuti de la centru in randul organizatiilor de prim rang", a spus Cristi Bigiu. ROMPRES
Joi, 17 Aprilie 2008, ora 13:52
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Palinca cu para in sticla, mandria unui producator din Buzau. Care este secretul introducerii fructului
Palinca de pere, cu fructul in sticla, este produsul cu care se mandreste un buzoian din zona de ...
Inca un colegiu din Buzau a fost inchis din cauza noului coronavirus
In urmatoarele doua saptamani, cei aproape 1.500 de elevi ai Colegiului National "Mihai Eminescu" ...
VIDEO Si-a recapatat mersul, dupa o operatie dificila in Centrul de Cardiologie Interventionala Buzau
Intr-o perioada in care prioritara pentru spitale este tratarea pacientilor care au de suferit din ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor