Alegeri prezidentiale 2014: Tariceanu nu va schimba Guvernul Ponta - vezi motivul

Luni, 13 Octombrie 2014, ora 23:36
2617 citiri
Alegeri prezidentiale 2014: Tariceanu nu va schimba Guvernul Ponta - vezi motivul
Foto: Calin Popescu Tariceanu / Facebook

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca daca va ajunge presedintele Romaniei, la guvernarea tarii se va afla tot Victor Ponta, considerand ca astfel va fi respectata vointa poporului.

De asemenea, presedintele Partidului Liberal Reformator (PLR) a comentat declaratiile de luni ale lui Traian Basescu, declarandu-se deceptionat de "pasivitatea fata de incalcarile repetate ale legii ale actualului presedinte".

"Ne da permanent cate o noua proba. Eu nu mi-am imaginat cand am facut cererea de suspendare ca vom ajunge in situatii atat de flagrante", a spus Tariceanu, la Romania TV.

De asemenea, intrebat daca, atunci cand va ajunge in fruntea tarii, va mentine guvernul condus in prezent de Victor Ponta, Tariceanu a dat un raspuns afirmativ.

"Presedintele nu are voie sa aiba simpatii sau antipatii politice, ci trebuie sa fie echidistant. Raspunsul este 'da' pentru ca ma obliga Constitutia sa respect vointa si votul popular", a explicat politicianul.

#Candidat alegeri Prezidentiale 2014, #Calin Popescu Tariceanu guvern Ponta, #Tariceanu mentine guvernul Ponta , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014