Tariceanu: DNA, un nou actor in campania electorala

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 21:20
2224 citiri
Tariceanu: DNA, un nou actor in campania electorala

Candidatul independent la presedintie, Calin Popescu-Tariceanu, apreciaza ca in campania electorala a intrat un "nou actor" - Directia Nationala Anticoruptie (DNA) - care, prin actiunile sale, ar fi "debusolat" electoratul.

"Discursul meu de astazi ar fi trebuit sa arate altfel daca nu am fi asistat la intrarea in campania electorala a unui nou actor. Acest actor se numeste DNA.

(...) Asistam acum la arestari, perchezitii, retineri si alte proceduri penale in care, sigur, au fost implicati politicieni de varf din mai multe partide, dar toate aceste lucruri au echivalat cu o diversiune care a debusolat, intr-o masura insemnata, electoratul si a amplificat un sentiment deja instalat de neincredere", a declarat, joi, Tariceanu, la Arenele Romane, in cadrul evenimentului de incheiere a campaniei sale electorale.

El a admis ca este bine sa fie trasi la raspundere cei care au incalcat legea si a precizat ca va incuraja justitia sa-si faca treaba fara a tine seama de "calendarul politic" sau de "alte oportunitati".

"Suprapunerea unor actiuni spectaculoase ale justitiei peste campania electorala a lasat, insa, in plan secund, prestatiile candidatilor, programele acestora, profilul candidatilor si, ca urmare, electoratul a luat cunostinta numai intr-o mica masura despre aceste lucruri care ar fi fost importante pentru a sti ce alegere sa faca", a conchis Calin Popescu-Tariceanu.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Lider PSD, despre eventuala susținere a lui Cristian Popescu la Primăria București: "Domnul Piedone a venit la mine în birou împreună cu fiul dânsului"
Lider PSD, despre eventuala susținere a lui Cristian Popescu la Primăria București: "Domnul Piedone a venit la mine în birou împreună cu fiul dânsului"
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților, a declarat luni, 26 februarie, că anunțul făcut de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, privind o candidatură la...
Opinie: Predicile AUR, sub sutana BOR
Opinie: Predicile AUR, sub sutana BOR
Ingredientele partidului Alianța pentru Unirea Românilor sunt strâns legate de cele ale conducerii Bisericii Ortodoxe Române. AUR propovăduiește familia tradițională la fel ca BOR. AUR e...
#Tariceanu DNA actor politic, #Tariceanu anchete DNA , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014