Tariceanu: Melescanu a venit mult prea tarziu

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 08:11

   

Tariceanu: Melescanu a venit mult prea tarziu
Presedintele Partidului Liberal Reformator (PLR), Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca Teodor Melescanu, unul dintre contracandidatii sai la alegerile prezidentiale, a venit "mult prea tarziu" in cursa prezidentiala.

Potrivit lui Tariceanu, candidatura acestuia va influenta "intr-o mica masura" optiunile electoratului.

Melescanu si-a depus candidatura: Cine l-a ajutat sa stranga semnaturile (Video)

"Domnul Melescanu este unul dintre contracandidatii mei, e proaspat lansat in aceasta cursa, cred ca a venit (...) mult prea tarziu ca sa mai poata sa tulbure apele. Candidatura dansului va avea o anumita influenta. Va influenta, dar intr-o mica masura, optiunile electoratului", a declarat Tariceanu, la finalul unei dezbateri.

Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, a participat, marti, la deschiderea seminarului "Campaigning in Europe - Liberal success stories", organizat de Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de2318 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
DOMIHARD
rank 5
@Tariceanu : Melescanu a venit mult prea tarziu
Si tu te oftici ca asta mulge de la tine ce mulgi tu de la PNL-PDL.
La gara cu tine !
maxwell
rank 5
poate asa o fi
dar eu cred ca Melescanu va scoate mai mult ca udrea , poate mai mult decat tariceanu ( cu toate ca tariceanu va fi sprijinit masiv de catre masinaria psd sa prinda turul doi alaturi de ponta ). in afara de ponta si iohanis, restul candidatilor au sanse mici sa prinda turul doi.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor