Tariceanu si-a depus candidatura si se vede in turul II cu 20% (Video)

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 11:07
4519 citiri
Tariceanu si-a depus candidatura si se vede in turul II cu 20% (Video)
Foto: Facebook Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a depus luni oficial candidatura pentru functia de presedinte al Romaniei, aducand la Biroul Electoral Central "peste 279.000 de semnaturi". El si-a exprimat speranta ca, daca va strange "peste 20 de procente", va intra in turul 2.

"Vreau sa le multumesc colegilor mei care au facut eforturi foarte mari cu strangerea semnaturilor, a fost o munca anevoiasa, de teren. O parte din semnaturi nu le-am putut folosi, au fost stranse pe Partidul Liberal Reformator, dar am depus peste 279.000 de semnaturi azi", a declarat Tariceanu.

Tariceanu a spus ca premierul Victor Ponta este favorit in aceste alegeri.

"In orice competie in care am fost, nu mi-am subestimat adversarii. Toti sunt puternici. Efortul meu si al colegilor mei va fi unul inzecit, Partidul Liberal Reformator, care ma sustine, nu e infiintat decat de 50 de zile, acest lucru nu ne permite sa abordam campania ca ceilalti. Importanta nu e forta structurilor, ci forta ideilor", a continuat presedintele Senatului.

Intrebat pe cine are de gand sa sustina daca nu intra in turul 2, Tariceanu a replicat ca isi propune sa intre in faza a doua a competitiei.

"Sunt inconjurat de un grup foarte numeros de sustinatori. Ei nutresc intentia sa intru in turul doi, alte planuri nu avem. Peste 20 de procente adunate vor fi suficiente ca sa intru in turul doi", a incheiat Calin Popescu Tariceanu.

#Tariceanu BEC candidatura semnaturi, #Tariceanu BEC inscriere oficiala, #Tariceanu BEC procente alegatori , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii
Poza imbacsitul
imbacsitul
rank 5
Poza Bobby_Fischer
Bobby_Fischer
rank 2
O mare deziluzie !