Tariceanu: Voi lupta pana la capat

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 21:40
5176 citiri
Tariceanu: Voi lupta pana la capat
Foto: Wikipedia

Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa aflarea rezultatelor exit poll de la alegerile prezidentiale, ca scorul pe care l-a obtinut reprezinta "o obligatie".

Totodata, Tariceanu a precizat ca nu a luat inca o decizie in privinta directiei in care isi va indemna electoratul in turul doi.

"Doresc sa va spun ca rezultatele pe care le-am obtinut sunt numai la nivelul exit poll-urilor si asteptam cu totii cu multa infrigurare rezultatele dupa numararea voturilor. Doresc sa spun ca voturile pe care le-am primit inseamna o anumita obligatie.

Va trebui, dupa o consultate pe care o voi face la nivelul structurilor de conducere, sa luam o hotarare cum sa votam in turul doi si cum sa indemnam simpatizantii mei sa voteze in turul doi. Proiectul nu-l voi abandona. Voi lupta pana la capat pentru ca Romania are nevoie de un astfel de proiect pentru ca tara sa se aseze pe drumul firesc", a declarat presedintele Senatului.

Rezultate exit poll: Victor Ponta, la distanta de sub 10 % de Klaus Iohannis

Victor Ponta s-a clasat pe prima pozitie in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale de duminica, potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne. Liderul PSD este urmat, la o distanta sub 10 puncte procentuale, de reprezentantul ACL, Klaus Iohannis.

Potrivit rezultatelor anuntate in urma exit poll-urilor, Ponta ar fi obtinut intre 38,2 si 41,5% dintre voturi.

Pe locul doi s-a clasat Klaus Iohannis, care are intre 31 si 32,1% din voturi, conform exit poll-urilor.

Cel mai probabil, Ponta si Iohannis vor duce lupta decisiva in turul doi, in conditiile in care ocupantul locului trei, Calin Popescu Tariceanu sau Monica Macovei (in functie de exit poll), nu a acumulat mai mult de 6% din voturi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Robert Sighiartău candidează pentru președinția CJ Bistriţa-Năsăud: ”Adversarul meu este PSD în această campanie”
Robert Sighiartău candidează pentru președinția CJ Bistriţa-Năsăud: ”Adversarul meu este PSD în această campanie”
Deputatul Robert Sighiartău, vicepreşedinte PNL, anunţă că a luat decizia de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, el precizând că poziţia sa este că a...
Cătălin Drulă, despre "racolarea cu amenințări" a primarilor USR de către PSD: "Ciolacu se comportă ca un golan politic"
Cătălin Drulă, despre "racolarea cu amenințări" a primarilor USR de către PSD: "Ciolacu se comportă ca un golan politic"
Președintele USR Cătălin Drulă l-a acuzat pe premierul PSD Marcel Ciolacu că racolează primari USR, sub amenințarea controalelor venite de la instituțiile statului. Acesta îl acuză pe...
#rezultat Calin Popescu Tariceanu alegeri, #Calin Popescu Tariceanu reactie alegeri , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014