22 de organizatii PNL din tara il sprijina pe Crin Antonescu

Joi, 12 Martie 2009, ora 14:15
1371 citiri
22 de organizatii PNL din tara il sprijina pe Crin Antonescu

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, la Arad, ca 22 de organizatii liberale din tara au recomandat delegatilor la congresul partidului sa voteze cu Crin Antonescu pentru functia de presedinte al PNL.

Orban a mai sustinut, la Arad, ca principalul contracandidat al lui Antonescu nu este actualul presedinte al PNL, Calin Popescu Tariceanu, inscris in cursa pentru sefia partidului, ci presedintele Romaniei, Traian Basescu.

"Am cel putin cinci motive pentru care consider ca domnul Antonescu este mai bun decat mine, in acest moment, pentru PNL, iar din aceasta cauza nu am mai candidat la sefia PNL. La ora actuala, in 22 de organizatii delegatiile permanente judetene, fie prin vot deschis, fie prin vot secret, au recomandat delegatilor care reprezinta filialele respective la congres sa voteze cu Crin Antonescu. Pentru Tariceanu au fost doua organizatii, care au luat decizia in delegatia permanenta: Cluj si Bihor", sustine Ludovic Orban.

Vicepresedintele PNL a mai afirmat ca "toate aceste decizii indica o anumita orientare, dar, la Congres, fiecare delegatie voteaza conform propriei constiinte". "Fiecare delegatie voteaza propriilor convingeri si propriilor idei despre viitorul partidului. Am luat legatura cu sute de delegati care vor participa la Congres si e clar ca vantul schimbarii e evident".

Orban a mai spus ca Antonescu "este ceea ce trebuie sa fie un presedinte pentru Romania". "Domnul Antonescu este in oglinda total deosebit fata de ceea ce este Basescu si ceea ce nu ar trebui sa fie un presedinte pentru Romania (...) Crin Antonescu este un om al echilibrului, spre deosebire de Traian Basescu care se hraneste din conflicte, care este sursa principalelor scandaluri politice din ultimii cinci ani de zile, care declanseaza toate scandalurile din societatea romaneasca, divizeaza societatea romanesca", a mai afirmat vicepresedintele PNL.

Ludovic Orban a mai declarat la Arad ca, pentru Crin Antonescu, Tariceanu este doar "un coleg de partid". "Contracandidatul lui Crin Antonescu este Traian Basescu, nu Tariceanu. Tariceanu este un coleg de partid, care se afla in competitie, fata de care Crin Antonescu si-a aratat fair-play-ul, respectul si, practic, a aratat ca este un lider reprezentantiv al PNL", a afirmat Orban.

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban s-a intalnit, joi, cu liderii organizatiei judetene a partidului, dupa care s-a deplasat in orasul Pecica pentru a-l sustine pe candidatul partidului la alegerile locale partiale din data de 29 martie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul congres Forța Dreptei. Partidul lui Ludovic Orban își alege conducerea națională și candidații la locale și europarlamentare
Primul congres Forța Dreptei. Partidul lui Ludovic Orban își alege conducerea națională și candidații la locale și europarlamentare
Primul Congres al Forţa Dreptei va avea loc, sâmbătă, 20 aprilie, la Palatul Parlamentului. Partidul lui Ludovic Orban urmează să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Crin Antonescu, #sefia PNL, #Ludovic Orban , #Crin Antonescu