Bursa voturilor din PNL pentru Antonescu si Tariceanu

Miercuri, 11 Martie 2009, ora 10:44
2423 citiri
Bursa voturilor din PNL pentru Antonescu si Tariceanu
Foto: Ziua

In timp ce Crin Antonescu sustine ca va castiga detasat sefia PNL, cu peste 930 de voturi in favoarea sa si doar 368 pentru Tariceanu, actualul lider al liberalilor scoate pe piata cu totul alte cifre: 826 de voturi pentru el fata de circa 600 pentru Antonescu.

"Nu am cum sa pierd. Toata lumea stie asta. Trei sferturi dintre filiale sunt cu mine", a declarat, marti, Crin Antonescu, unul dintre candidatii la presedentia PNL, pentru Cotidianul.

Luni, Antonescu a avut o scurta intalnire cu 20-25 dintre sustinatori sai - printre acestia, Ludovic Orban, Norica Nicolai, Radu Stroe, Mircia Muntean (primarul Devei), Aristotel Cancescu (presedintele C.J. Brasov) - carora le-a spus ca duminica isi va face public, intr-o conferinta de presa, proiectul politic cu care se va prezenta la congres.

"Cei care au participat la intalnire mi-au propus sa fie cosemnatari ai proiectului, dar nu am fost de acord. Asta ar semana cu un congres desfasurat in paralel. Doar sapte-opt colaboratori apropiati vor lucra si ei la proiect", a precizat Antonescu pentru sursa citata.

In acelasi timp, sustinatorii lui Tariceanu dau ca sigura victoria acestuia la Congresul din 21 martie. "Tariceanu nu are cum sa piarda", a declarat tot marti, Dan Motreanu, secretarul general al PNL.

"Avem, doar la ora actuala, sigur, 180 de voturi in plus. Dar cu siguranta, vor fi mult mai multe la urne. Din filialele care il sustin pe Crin, o sa fie oameni care vor vota cu Tariceanu, la fel cum si invers, oameni din filialele pe care contam o sa voteze pentru Antonescu. Acum, toata lumea umbla sa atraga oameni din cealalta tabara", a adaugat Motreanu.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Crin Antonescu, #Calin Popescu Tariceanu, #candidatura sefia PNL , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza AIUREA AIUREA
AIUREA AIUREA
rank 5
IMPORTANT ESTE CA SITUATIA ESTE CAMA IN PARTID, CA LUCRURILE SE DESFASOARA CIVILIZAT; SIGUR VA CASTIGA CEL MAI BUN .