Ziare.com

Sondaj BCS: Crin Antonescu, pe locul doi in cursa prezidentiala

de Camelia Badea
Miercuri, 22 Aprilie 2009, ora 12:29

   

Sondaj BCS: Crin Antonescu, pe locul doi in cursa prezidentiala
Romanii considera ca tara noastra merge intr-o directie gresita, ca actualul Executiv este condus de fapt de Traian Basescu, si il pozitioneaza pe Crin Antonescu pe locul doi in cursa prezidentiala, cu cateva procente avans fata de Mircea Geoana.

Potrivit rezultatelor unui sondaj realizat la inceputul lunii aprilie de Biroul de Cercetari Sociale, 51,7% dintre respondenti considera ca in tara noastra lucrurile merg intr-o directie gresita, 24,8% spun ca nu merg in nicio directie iar 18,8% intr-o directie buna.

De asemenea, 30,8% dintre cei chestionati spun ca actuala coalitie de guvernare are rezultate similare cu cele obtinute de Guvernul Tariceanu, in timp ce 22,5% cred ca actualul Executiv are rezultate mai proaste iar 19% spun ce sunt ceva mai bune, restul avand alte opinii.

Peste jumatate dintre respondenti, 53,7% considera ca actualul Executiv este condus de fapt de Traian Basescu si doar 20,3% il vad in postura de premier pe Emil Boc. 4,4% spun ca Guvernul este condus in realitate de Mircea Geoana iar 19,5% nu stiu sa raspunda la aceasta intrebare.

La intrebarea "In opinia dumneavoastra, situatia economica din Romania este cauzata in principal de criza mondiala sau de greselile facute de Guvern? Daca de Guvern-de care?", 40,8% dintre cei chestionati spun ca de vina pentru situatia actuala este criza financiara mondiala, 28,1% considera ca de vina este fostul guvern Tariceanu iar 16,8% vad ca principal vinovat actualul Executiv, restul avand alte opinii.

Crearea de locuri de munca, principala preocupare

Printre principalele probleme care ar trebui sa constituie preocupari ale guvernului se afla pe primul loc si la mare distanta crearea de noi locuri de munca, vazuta ca prioritate de 43,8% dintre respondenti, pe locul doi cu 16,6% fiind asigurarea cresterii pensiilor si salariilor bugetare iar pe trei cu 11,2% reformarea institutiilor statului, restul indicand alte probleme, printre care si intensificarea eforturilor de unire a Moldovei cu Romania.

In privinta modului in care Traian Basescu isi exercita functia de presedinte, 47,1% dintre cei chestionati spun ca sunt impotriva modului in care acesta actioneaza, 38,2% sunt de acord cu seful statului iar 14,7% nu se pronunta.

Sondajul arata si o intentie de participare la alegerile europarlamentare peste asteptari, 61,9% dintre respondenti sustinand ca se vor prezenta cu siguranta la vot pe 7 iunie. Doar 16,1% afirma ca nu vor merge in niciun caz la urne in iunie, restul declarandu-se nehotarati.

Increderea in politicieni

In privinta raportului dintre increderea si neincrederea acordata oamenilor politici, pe primul loc se afla Sorin Oprescu cu 45,4% incredere fata de 49,9% neincredere, pe locul 2 se situeaza Crin Antonescu cu un raport incredere-neincredere de 37,4%-54,9%, iar pe locul 3 se situeaza presedintele Traian Basescu care se bucura de 36,9% incredere si 62,1% neincredere din partea respondentilor.

In privinta intentiei de vot in cazul unor alegeri prezidentiale, pe primul loc ramane Traian Basescu cu 37,4%,urmat de Crin Antonescu cu 24,8% si Mircea Geoana cu 19,5%.

In eventualitatea in care in turul doi ar ramane in cursa Traian Basescu si Crin Antonescu, primul ar obtine 51,3% din totalul participantilor la vot iar Crin Antonescu 48,7%.

In schimb, in eventualitatea unei confruntari in turul doi intre Traian Basescu si Mircea Geoana, diferenta ar fi mai mare, de 54,8% fata de 45,2%, in favoarea primului.

Crin Antonescu la carma PNL

Chestionati cu privire la calitatile politice ale noului presedinte PNL, Crin Antonescu, respondentii au declarat ca acesta este un politician agreabil (57,6%) care stie sa vorbeasca oamenilor (54%).

In schimb, 38,1% au declarat ca nu stiu daca acesta este un candidat la presedintie mai bun decat Mircea Geoana, fata de 36,9% care s-au aratat convinsi de acest lucru.

De asemenea, 36,2% au spus ca nu stiu daca Antonescu il poate invinge in turul doi pe actualul presedinte, 35,1% s-au declarat convinsi ca nu are sanse sa faca acest lucru si doar 28,8% au spus ca Antonescu poate castiga in turul doi.

Sondajul a fost realizat de Biroul de Cercetari Sociale in perioada 6 -14 aprilie 2009, la solicitarea companiei Marsh Copsey + Associates, Inc. -Washington DC, SUA.

Au fost chestionate 1.095 persoane in varsta de peste 18 ani iar marja de eroare este de 3%.

Sondajul nu a prins candidatura Principelui Radu.


vezi mai jos sondajul in format PDF

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8594 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
69 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cuo floare nu se face primavara !

Mai toti lesinatii se dea in stamba, dar am mereu senzatia ca nici unul dintre adversarii lui Basescu, inca nu este bine definit sexual ! La urma urmei si aici este un fel de gimnastica de gen care pe care !

 

O mareatza realizare a PNL LA INTRAREA IN CEA MAI MARE CRIZA ECONOMICA MONDIALA

Romania - al treilea mare deficit bugetar ca pondere in PIB din UE, in 2008
BUCURESTI / 13:06, 22.04.2009
Romania a avut anul trecut al treilea mare deficit bugetar ca pondere in PIB dintre statele Uniunii Europene, de 5,4%, dar s-a situat pe penultimul loc la nivelul blocului comunitar in functie de raportul dintre datoria guvernamentală si PIB, de 13,6%, potrivit datelor Eurostat.
Bugetul general consolidat a inregistrat anul trecut, conform informatiilor prezentate de Ministerul Finantelor, un deficit de 4,8% din PIB calculat după metodologia romanească, iar ministrul de resort, Gheorghe Pogea, a mentionat că dacă s-ar fi aplicat standardele UE, atunci ar fi fost mai mare cu aproximativ 0,4 puncte procentuale.

INFLATIE PNL2008: Romania, una dintre cele mai mari rate ale inflatiei in UE

INFLATIE: Romania, una dintre cele mai mari rate ale inflatiei in UE
de Dragos Comache HotNews.ro
Luni, 16 martie 2009

Romania ocupa a treia pozitie in cadrul statelor membre UE in functie de rata inflatiei din luna februarie, cand preturile s-au majorat in medie cu 6,9% comparativ cu aceeasi luna a anului anterior, potrivit datelor Eurostat. La nivelul celor 27 de state membre s-a inregistrat o rata medie a inflatiei de 1,7%, in vreme ce in zona euro inflatia a fost de 1,2% in februarie.

Datele Eurostat arata ca cele mai scazute rate de crestere a preturilor s-au inregistrat in perioada mentionata in Irlanda si Portugalia (cu cate 0,1%) si Cipru (0,6%), in vreme ce cele mai ridicate rate s-au observat in Letonia (9,4%), Lituania (8,5%) si Romania (6,9%).

Comparativ cu luna anterioara, inflatia anuala a scazut in 11 state membre, a ramas stabila in doua si a crescut in 13 state.

Institutul National de Statistica (INS) a anuntat miercuri ca rata anuala a inflatiei s-a situat la 6,89% in luna februarie, fata de nivelul de 6,71% inregistrat in ianuarie, ca urmare a cresterii tarifelor la servicii si ale preturilor marfurilor nealimentare. Astfel, preturile de consum au crescut cu 0,88% in februarie fata de luna anterioara, datorita cresterii preturilor marfurilor nealimentare cu 1,3% si a tarifelor serviciilor cu 1,0%. Marfurile alimentare s-au scumpit cu 0,3% fata de luna anterioara.

IN IULIE 2007 inflatia a atins un minim istoric de 3.99%, dupa care - ca urmare a pomenilor electorale acordate de PNL la santajul PSD - inflatia a tot crescut la:

3.99% in iulie 2007,
4.96% in august 2007 ,
6.67% in noiembrie 2007,
7.3% in ianuarie 2008
8.63% in martie 2008
8.46% in mai 2008
8,61% iunie 2008
9,04% IULIE 2008
(Sursa: BNR)

IULIE 2008 a marcat maximul istoric al ultimilor 3 ani, inregistrat inainte de marirea salariilor profesorilor si inainte de MAREA POMENIADA A GUVERNULUI din August 2008

6,9% MARTIE 2009

MARTIE 2009 Romania ocupa A TREIA POZITIE in cadrul statelor membre UE in functie de rata inflatiei din luna februarie, cand preturile s-au majorat in medie cu 6,9% comparativ cu aceeasi luna a anului anterior, potrivit datelor Eurostat.

(Sursa: BNR)

Crin Antonescu in Martie 2007 despre PNL la PUTERE: "Comedia abia incepe si nu e comedie, e guvernarea Romaniei"

Crin Antonescu la 100%: "Comedia abia incepe si nu e comedie, e guvernarea Romaniei"
Luni, 26 Martie 2007 21:42

In dialogul editiei de luni a emisiunii "100%", vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat că este vorba despre un deces "simbolic" al Aliantei D.A., asa cum l-a anuntat premierul Tăriceanu, pentru că "juridic, Alianta există".

"Eu nu am crezut in Aliantă, mă tem că am avut dreptate, dar asta nu inseamnă că nu a avut rolul ei istoric", a mai spus Crin Antonescu.

Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a precizat că PD nu a incălcat niciodată protocolul Aliantei. "PNL a anuntat astfel, de fapt, negocierea cu PSD-ul", a comentat Videanu.

Crin Antonescu a primit bilă neagră, iar Adriean Videanu a primit bilă albă de la telespectatorii emisiunii.

@ Ladli

esti nou pe aici sau te-ai logat sub alt nick?
postarile tale seamna ca tipar cu cele ale lui Seaffra, Dez, etc...nici nu m-am obosit sa le citesc, nici sa le dau plus sau minus.

n-ai inteles nimic.

PNL in decembrie 2008: "In urmatorii 4 ani o sa dublam salariile si

pensiile"

Sursa: Programul de guvernare PNL.

PNL2008: "In urmatorii 4 ani Romania va deveni a 7-a PUTERE ECONOMICA IN UE"

Sursa: Programul de Guvernare PNL, 2009-2012

Septembrie 2008 : Vosganian estimeaza cresterea economica a Romaniei din 2009 la 6,5%

Vosganian estimeaza cresterea economica a Romaniei din 2009 la 6,5%

Romania ar putea avea in 2009 o crestere economica de 6-6,5%%, a estimat, miercuri, ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, apreciind ca economia romaneasca traverseaza cea mai buna perioada a sa din ultimii 18 ani.

"In prezent, economia Romaniei inregistreaza cei mai buni parametri din istoria sa moderna. Iar daca in 2009 vom inregistra o crestere economica de 6,5%, nu inseamna o prabusire, sau hard landing (aterizare fortata n.r.), cum se vehiculeaza, ci tot un avans al economiei. Nimeni nu creste cu 9% tot timpul", a declarat Vosganian.

STEINII LUI TARICEANU

■ 4 octombrie 2007

Presedintele Comisiei de industrii, Iulian Iancu a declarat ca pe 4 octombrie 2007, Guvernul Tariceanu a adoptat o Ordonanta de Urgentă, nr 101/2007, care modifică Legea Petrolului 238/2004 permitand transformarea unui contract de explorare in contract de concesiune.

http://www.urbaniulian.ro/2009/02/10/ordonanta-sterling-poate-fi-respinsa-in-parlament/

■ 10 Octombrie 2007

Shimon Perez, Israeli President: "We are buying up Manhattan, Hungary, Romania, and Poland."

"From such a small country like ours [Israel], this is almost amazing. I see that we [the Jewish people] are buying up Manhattan, Hungary, Romania, and Poland. And the way I see it, we have no problems. Thanks to our talent, our contacts and our dynamism, we get almost everywhere."

http://www.mathaba.net/0_index.shtml?x=570735

"Shimon Peres: Israel cumpără Romania"

http://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8

Culmea e ca nimeni nu crede in acest sondaj! Nici macar dusmanii lui Basescu!

Sa fii trecut pe locul trei doar la incredere si la intentia de vot sa fii peste toti cu atat de mult! Si unde este Oprescu la intentia de vot, daca a fost trecut si la incredere pe primul loc? De ce nu apare?
Patriciu nu se dezminte. Il inteleg, e disperat!

Se strange latul.

Pana in toamna se vor ofili toti trandafirii.

opusule

ce-i cu limbajul asta la tine? pai tu erai elevat tata.
te-a deranjat sondajul? apoi nu avea grija in urmatoarele luni deranjul o sa fie si mai mare.

daca nu mai candideaza Basescu, te-ai gandit?
daca va candida si nu va intra in turul 2, te-ai gandit?

oricum, curaj, cu 37% la 6 luni inaintea alegerilor sta bine domnul Basescu. ma intreb ce sondaj vom avea peste vreo luna cand va fi prinsa si candidatura lui Radu Duda.

pune cineva pariu ca Basescu nu mai candideaza si probabil vom avea un tur 2 intre Crin Antonescu si Radu Duda? pe o bere...

Turl 2 intre Crin Antonescu si Radu Duda !?

Apocalypse now !
Inseamna ca ne-am smintit de-a binelea la cap .
Ca Basescu s-ar putea sa nu mai candideze , nu m-ar mira .
Dar sa intre in turul 2 astia de mai sus , mi se pare o varianta inacceptabila .
Mai bine candidez eu !

candideaza ghilotino!

pai cine sa intre in turul 2 daca basescu nu va mai candida ( putin probabil ), Radu Duda este singurul anuntat oficial, Antonescu nu a spus nimic inca referitor la o viitoare candidatura, iar referitor la domnul Geoana am foarte mari dubii ca va conta?...deci daca ii eliminam, cine mai ramane...poate Gigi Becali, dar in cazul acesta voi fi primul care voi semna pe lista ta ca sustinator, ghilotina.

Vielen Dank !

Sper sa nu fie cazul , dar cine poate sti ce ne rezerva viitorul !?

PS Sunt foarte curios ce o sa se spuna de mine , ce porecla o sa-mi fur , ce amante o sa mi se pina in carca , ce blestematii am mai facut , etc .
Dar tot am sa intru pe forum ...

Raspuns pentru ... Mai candideaza Basescu (???)

Te rog sa ma crezi ca in momentul can asi vede in opozitia lui Basescu un candidat cu contururi foarte clare cu sanse si motivatii serioase as fi foarte multulit ! Eu consider ca ar fi de dorit sa existe macar un sensibil echilibru pentru o adevarata campanie prezidentiala ! In acest moment balanta de care vorbeam inca este data peste cap datorita imponderabilitatii celorlalti "prezidentiabili" !

Ghilotina

Tat aici e candidatura pt presedentie, pentru adeverinte de aurolac si rudotel cu stricnina pe cartela incearca la celalalt ghiseu te rog...nu are rost sa incerci de pomana iti creste tensiunea si tre sa te pastrezi pana cand dragul tau base o sa fie istorie in magazin istoric...adica din toamna.PA

vai de noi...

putem emigra de pe acum....mai alipim si Basarabia,ca asa vor unii,si trecem in lumea a 6a....o sa iesim la pascut....

tonomatelor pd-basescu

sunteti deja in panica. Ce urmeaza? Sa va spanzurati ca sa nu ajungeti cu totii la mititica?

.

tonomatele nu intra la mititica, tonomatele vor schimba partitura, pentru ca ele functioneaza cu fisicuri de euro, au si ele cheltuieli...e si ele romani, e morali, tonomatele.

Consilierii lui Geoana l-au adus pe liberalul Crin Antonescu pe locul 2,Geoana pe 3

PSD si Geoana sa se decida unde le place mai mult.La coada unei guvernari liverale sau ocupand 50% din actuala guvernare?Dl.Geoana cum prefera ?-vice-presedintele Senatului ,al CSTAT-ului sau un simplu sef de partid caruia i se arunca faramituri contra voturi in parlament?Buna lectie acest sondaj.

4 ani cam asta a fost ;

un ... firmiturist ...
a sacrificat Romania SI PSD ca sa poata el sa stea ilegal in vila RAPPS .


PS Ma pregatesc de campanie , imi fac incalzirea !

.

asa, pe loc joc marunt de glezne si sa fi atent la respiratie sa o dozezi corespunzator, partida va fi lunga.

pentru intrari din spate si lipsa de fairplay se da rosu direct.

jeluuuuuuu

ba unde e loa-za de gelu? nu presteza de la subsol din kiseleff....t-im-pitu iar a halit tot ce a adus marean si acu zace pe centrala termica:)))

basescu un securist de la anvers

hai siktir ba muuistule

basescu un securist de la anvers

hai siktir ba muuistule

Opusule, la ce zici tu, nu pot decat sa-ti raspund pe masura : Cu o floare ,putin probanil, DAR, cu o *** , IN NICI UN CAZ.

Sa traiesti bine !

Erata : **** = b.a.s.,i,n.a

Dex. este cenzurat ?

Fara doar si poate

daca mai ramane T.B. presedinte,ne putem sinucide toti,bineinteles,afara de pedelisti.

 

Inteleg ca nu esti PD-List ;

dar nu ne spui de care esti ?

sperjurul tradator a fost iertat....

poporul roman sufera de amnezie prin intoxicare mediatica... in Moldova suntt 500 000 de cetateni romani acum si inca 1 000 000 asteapta (in total republica are aproximativ 4,5 milioane) altii se gandesc daca aplica sau nu la aceasta cetatenie(noi parlamentarii moldoveni au fost obligati sa isi nege identitatea....)....domnul Presedinte nu le spune nimic.... el a jurat pe biblie si Constitutie ca va apara si reprezenta TOTI ROMANII!!!!!

VOI CHIAR CREDETI CA DOMNUL BASESCU

Are de partea lui toti procurorii si toate serviciile subordonate lui ? Voi chiar credeti ca nu mai exista nimeni in structurile controlate de dansul care sa nu i se opuna sau care sa nu-i mai recunoasca suzeranitatea ? Din pacate , suntem pionii si masa de manevra pe plansa de razboi a unor personaje pe care nici nu le banuim a fi in stare sa ne conduca destinele ...Domnul BASESCU a facut 2 greseli fundamentale in ultimii ani ( stim cu totii ca puterea corupe - nu-i asa ? ):1.) A uitat ca este un trecator prin timp , adica nu va fi vesnic la conducerea tarii - si 2.) A uitat cat l-a ajutat media ( tonomatele , gaozarii , caraghiosii si mogulii de astazi ) sa-l doboare pe cel care ne-ar fi facut iobagi si legati de glie pe viata , iar uitarea l-a adus in acest razboi pe care n-are cum sa il castige , pentru ca , indiferent de lucrurile bune pe care le-a facut , presa este cu adevarat vesnica si nu-i va mai face nici un favor de data aceasta si ii va vana fiecare greseala...Iar greselile sunt cu adevarat de neuitat ...Acum nu mai exista nuante , exista doar alb si negru - iar contracanditatii domniei sale sunt facuti pe acelasi calapod si au aceeasi structura politicianista de 2 bani , adica sunt extrem de meseriasi in a-l desfiinta pe BASESCU , dar nu am auzit nici o solutie coerenta si logica care sa ajute aceasta natiune sa iasa din aceasta groapa balcanica in care ne mocirlim de 20 de ani ...Combat bine - ANTONESCU ,incearca sa aiba un limbaj elevat - DUDA , au o formidabila organizare teritoriala in spate - GEOANA ...Dar toti au aceleasi vorbe de mucava cand trecem la capitolul solutii concrete ...Asa ca ...SOMN USOR , NATIUNE !

DOMNUL BASESCU

Este cel mai mare perdant al ultimilor 5 ani ...De ce ? In primul rand pentru ca nu a ramas in memoria romanilor decat prin scandalurile interminabile cu un guvern fanariot , pentru ca nu a stiut sa gestioneze rational razboiul contra coruptiei ( inducand impresia unei razbunari impotriva dusmanului de moarte - mosierul de la Tartasesti , iar apoi arestarea lui JIJI a creat impresia unei deturnari a atentiei media de la cazuri de coruptie din interiorul familiei prezidentiale ) , si nu in ultimul rand , pentru ca , avind in mana toate parghiile de putere din ROMANIA - recte un guvern de marionete condus de un prim-ministru fara coloana vertebrala - nu a reusit decat sa sustina promisiuni electorale fara acoperire tocmai pentru a sta in capul mesei si la Cotroceni , si la Palatul Victoria , si la Consiliul Suprem de Aparare al Tarii , aducandu-ne aminte de multilateralitatea lui CEASCA...Dar , asa cum am scris de atatea ori , DOAMNA CRIZA - cel mai aprig dusman al sau - nu-i cunoaste pe pupincuristii de la TVR sau B1TV sau RTV...Iar un interviu in direct , luat de acesti pupincuristi la ore de maxima audienta , nu o impresioneaza pe DOAMNA CRIZA prea mult ...Ea nu poate fi prostita precum milioane de romani de limbajul domnului presedinte care ar fi campion mondial la turtirea adversarilor politici - e usor sa critici , este usor sa lovesti in oameni incompetenti , este usor sa arati cu degetul spre vinovatii de starea execrabila a economiei si societatii romanesti , dar este foarte greu sa gasesti solutii sustenabile de redresare a vietii de zi cu zi a romanilor , nu-i asa , domnule presedinte ? Iar DOAMNA CRIZA va musca cu sete din veniturile amaratilor , a celor ce voteaza-n toamna ( pentru ca pe cei bogati ii doare la basca de noi ,nu-i asa ? ) , astfel incat la alegerile prezidentiale votul negativ va fi covarsitor , iar domnul BASESCU va trebui sa plece , ca un vremelnic ce este ...Problema majora ( pe langa DOAMNA CRIZA - care acum pare nemuritoare , nu-i asa ?) este ca nici unul din contracandidatii lui BASESCU la prezidentiale nu are caracterul si personalitatea sa unifice un popor dezbinat de scandalurile patronate de BASESCU , iar de capacitatea de a smulge tara din mrejele crizei nici nu poate fi vorba ...O COLOANA VERTICALA SI O PERSONALITATE PUTERNICA NU SE CASTIGA LA LOTERIA VOTURILOR ...A FI PRESEDINTE NU INSEAMNA AUTOMAT CA ESTI UN OM MARE - FUNCTIA NU ITI ADUCE OBLIGATORIU SI NOBLETEA NECESARA PENTRU ACEA FUNCTIE - DOMNUL BASESCU ESTE CEL MAI ELOCVENT EXEMPLU ...asa ca ...SOMN USOR , NATIUNE !

studentule prapadit,

niciodata nu vei ajunge sa castigi si tu 7000 roni pe luna muncind doar 4 ore pe zi ca d-ra E. Basescu pentru ca nu esti capabil decat sa bati campii pe forum. Si vei ramane vesnic prapadit.

cine d.racu''

il mai baga in seama pe cheliosul asta scandalagiu?5 ani de scandaluri ne-au fost suficienti.LA INTRUNIREA SEFILOR DE STATE DE ACUM CATEVA ZILE,de la bruxelles,BASECU AL NOSTRU ERA CA UN CHELNER CE SE PLIMBA PRINTRE INVITATI,TAVA-I MAI LIPSEA.NIMENI NU VORBEA CU EL,DE FAPT NIMENI NU VORBEA CU ROMANIA REPREZENTATA PRIN EL.

Mai fugi de-aici , liberalule !

Pana nu intrati voi si masonii la parnaie , nu o sa fie liniste in tara .
Ati vandut Romania pe 2 lei !
Tradatori si detractori !

dragei ghilotine

n-ai dreptate,nu vezi ca pdlistii fac gropi in loc de sosele,15 ani au fost pe mana lor transporturile si drumurile,in cate ai cazut de esti asa de prost?flota n-au putut-o ingropa ,au scufundat-o cu ajutorul lui vacaroiu.hai,iti dau o mana prieteneasca sa iesi din groapa!!

ai facut spume!

Hai ca ai facut spume de ciuda. Base ramine dupa 5 ani de ponegreala, suspendari... tot pe primul loc! Asta este.

ia de gandeste

cu cine vor vota cei care il sustin pe Radu Duda, daca acesta nu va intra in turul 2 ?
cu domnul presedinte Basescu?
trendul domnului este descrescator asta-i buba, ai sesizat-o?
cred ca spume face orangina party.

mA LESI?!

Daca citesti sondajul ai sa vezi ca si in turul II tot Base iese. Asa ca.... Aporpo cine este DUda? sau Dudu sau Didi?!

Radu Duda

este cel care va decide anul acesta cine va fi viitorul presedinte al Romaniei, persoana neimportanta de altfel.

si mai este un om care spune:

"20 de ani am tot votat cand dreapta, cand stanga, dar intotdeauna am votat impotriva a ceva. Nu pentru ceva. Am negat mereu. Nu am construit incă. Eu nu sunt un candidat de stanga, nu sunt un candidat de dreapta. Nu sunt un candidat politic. Nu sunt astăzi in fata tării pentru ca să arunc cu piatra in nimeni. Sunt astăzi, aici, pentru a pune o piatră jos. La temelia unei Romanii respectate pe care am uitat c-o merităm."

dupa cum ziceam, un om neimportant, care stie doar sa jigneasca contracandidatii, stie doar sa dezbine, poarta discutiile doar in bascalie, un neserios, asta se vede si din cele citate mai sus din Radu Duda.

Haida de! Adica Oprescu cu carnatul si Crin cu trompeta, mai de incredere decat Basescu?

Un sondaj tipic comunist, comandat de o firma din SUA!!! Este acelasi gen de manipulare ca in tara vecina, Moldova. Intre Vantu, Voiculescu, Patriciu, PSD, PNL si Partidul Comunist din Moldova nu este nici o diferenta. Aceeasi disperare, aceeasi frica de puscarie!
Traian Basescu trece usor de 55%, Crin Antonescu nu a facut nimic sa treaca de scorul partidului, 17%, iar Geoana nici macar atat.
Acum 2 luni Traian Basescu avea peste 55% iar acum doar 37%? Adica a scazut 20 de procente dupa ce Realitatea TV a aratat tapsanul pe care erau vilele fratelui presedintelui care erau de fapt 17000 de puieti si gata, a luat-o presedintele in jos.
Mai incercati baieti, mai incercati! Tot degeaba!

tactica lui Betsy Myers

se vede de la o posta. "Sondajul a fost realizat de Biroul de Cercetari Sociale in perioada 6 -14 aprilie 2009, la solicitarea companiei Marsh Copsey + Associates, Inc. -Washington DC, SUA.

Au fost chestionate 1.095 persoane in varsta de peste 18 ani iar marja de eroare este de 3%.

Sondajul nu a prins candidatura Principelui Radu" Se induce in mintea cititorului faptul ca Traian Basescu nu mai este in topul preferintelor...il pozitioneaza pe felcer pe primul loc (cunoscut doar de la TV pentru restul tarii)Urmatorul sondaj o sa-l arate pe Crin pe primul loc,iar pe locul 2 va fi Duda.Dupa alegerile pentru parlamentul european,Crin va scade in sondaje,iar Duda va fi pe primul loc , pina la alegerile din toamna.Finantatorul acestei campanii de dezimformare cine credeti ca este ? Cine altul decit...Dinu Patriciu & Co. Vom trai si vom vedea. (autorul articolului este Camelia Badea ,sau Voiculescu ?)

.

evreii, masonii, licuricii, kagebistii distrug Romania.
asa trebuia sa inchei postarea.

Radu Mihai,

Oamenii au pus mai multe pagini pdf la dispozitie, pe ultima pagina scrie asa:

"Marsh Copsey + Associates, Inc. este o firmǎ de consultantǎ politicǎ si comunicare strategicǎ cu mai bine de trei decenii de experientǎ. MCA lucreazǎin Statele Unite ale Americii si in intreaga lume pentru clienti care doresc sǎ inteleagǎ, sǎ schimbe si sǎ motiveze opinia publicǎ. Pe plan intern MCA oferǎ servicii de consultantǎ exclusiv candidatilor Partidului Republican iar pe plan extern exclusiv formatiunilor pro-democratice cu ideologie de dreapta."

Pai daca e cum zici tu, ca se vede mana lui Betsy Meyers, atunci e groasa pentru domnul Basescu, inseamna ca marele licurici si republicanii( cei care au comandat sondajul) si democratii ( Betsy ) si-au dat mana in lupta impotriva presedintelui Basescu.

@de veghe in lanul de...portocali_astazi, 16:22

De citit, dar "fara ura si partinire":

http://www.ziare.com/Sondajul_BCS_comandat_de_firma_la_care_lucreaza_fiul_lui_Ioan_Avram_Mure-727148.html

http://www.qmagazine.ro/articole/3214/Dedesubturile-unui-sondaj-Basescu-%E2%80%9Cexecutat-sociologic-de-fiul-lui-Ioan-Muresan.html

incepe prabusirea

Iubitul Carmaci Base zis si Zeus, incepe sa se prabuseasca...incet...dar sigur. Ce o sa mai faca oare, ca sa castige procente? se cearta cu Putin? origanizeaza ceva prin tara?
ceva va manipula el ca altfel o sa vada Cotroceniul din afara zidurilor din toamna...ceea ce nu ar fi rau si totodata ii doresc.Dixit

 

Scade VERTIGINOS Base

si s-ar putea sa ajunga la
...UN PROCENT IN INTENTIA DE VOT A ROMANILOR....
la care
...SA-L PARASEASCA ...
institutiile statului si persoanele pe care se baza
Primi care il vor parasi vor fi
....TZULUSI DE LA DNA.....
apoi serviciile secrete apoi unele personalitati apoi precum Blaga , Videanu
...BAG SEAMA....ca-i mai raman fideli doar
..HALINA UDREA...
....Voinescoiu..
.....PREDPOIU ....
....HUREZANOIU....

...................
si ... GHILOTINOIU de pe FORUM...

Eu nu fac altceva decat
....SA MA BUCUR....
Traiasca lupta pentru pace !

Sa ai grija si sa-ti pui de tuica !

Ca sa ai in ce sa-ti ineci amarul , la toamna .

Daca nu va candida Basescu , voi candida eu !

serios!?

Cum se prabuseste cind, dupa 5 ani de erodare la guvernare, in primul tur ramine pe primul loc, iar in turul doi castiga? Crin are timp sa se erodeze, sa nu uitam de Oprescu-alt mesia la Bucuresti care ne-a linistit.

asa...

imi placi...curaj gaina ca te tai...
tu nu stii sa citesti printre randurile unui sondaj?
se pare ca nu...sa-l vezi pe urmatorul.
;)

Tovarasi

Nu mai sunt fanul nimanui nici al lui base nici al oricarei lighioane care se considera politician in tara asta insa sper ca vei fi fericit cand Crin ofilit sau Prostanacul sau de ce nu doctorasul autostrada suspendata...oooo sau poate almanahe va fi presedintele Romaniei.De fapt asa conducatori asa tara ...
NO COMMENT

 

Mie imi place ca Floarea de cactus creste in sondaj

In timp ce se plimba pe la Paris cu Tovarasa de la partid si cu copila .
Cu cat se plimba mai mult , cu atat creste mai mult in ochii romanilor .
Asta da credinciosie liberala ; dimpreuna cu rugaciuni evanghelice .

seplimbanpeezdamati

a fost la oinmormantare bovinopdlista!!!!

a.r.

tu esti cu capu'' ?
ce injuri ma ca mitocanul?
lasa-l pe "Popa Pastore reformulat" ca e plecat cu capra portocalie la urat, este senil, posteaza si tu ceva inteligent.

Poftim educatie liberala !

Hotie si injuraturi !
Iarta-i Doamne , ca atat pot ei !

tupeu

FALS!!!! Nu va este rusine sa publicati date neadevarate? Atat de tampiti sunteti incat considerati ca cei care fac sondajele nu citesc ceea ce publicati? De cata rusine si nesimtire sunteti in stare?! Chiar nu aveti limite?

 

asa va spuneti mai nou,pdlistilor,sondori?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

sondaj cu parfum de crin.. la solicitarea companiei din sua rugata la randu-i de lacrimi din romania

spune o vorba de prin popor.. nu poti face din *** bici si sa mai si pocneasca

antonescu este doar o imagine bine ingrijita nimic mai mult..

prin astfel de articole si sondaje se observa si sustinerea puternica a lui antonescu de catre baietii buni din media.. un motiv in plus de neincredere de altfel

 

Doamne-ajuta!

Daca nu fura prea mult la vot,avem sanse sa scapam de base,si in trei patru ani s-ar putea ajunge pe linia de plutire,sa se acopere gaurile negre facute de acest nemer nic prin prostie si prin frauda(voite=furt si nevoite=prostie).Doamne-ajuta!

 

Cine e pe primul loc?

Se vede clar, din sondaj, ca tot Traian Basescu e pe locul intai. Tot el va castiga alegerile. Crin Antonescu este pe 2, pentru ca el incearca sa ramana deocamdata intr-un loc mai retras, si sa nu iasa in fata cu tot felul de acuze, vorbe si fapte in contradictoriu, asa cum face domnul Geoana. Prin comportamentul candidatului sau, PSD va pierde din popularitate si din simpatie, pt ca alegatorii isi vor da seama ca nu asa se castiga voturile, ca domnul Mircea Geoana, ci printr-un program bine pus la punct si care vine in ajutorul tuturor locuitorilor acestei tari.

 

Basescu invingator!

pentru ca electoratul se castiga prin fapte, programe viabile si bine puse la punct, nu prin denigrarea unuia sau a altuia din adversari. Tot actualul presedinte va invinge, pentru ca trebuie sa continue, alaturi de Boc si oamenii sai, planul de redresare a tarii si de scoatere a Romaniei din criza economica.

 

?

planul va fi cincinal?

adicatelea

Gasca cu portocale...sa ne scoata din criza si sa ne bage in mormant prin nemaivazutele somitati cu intelect de gaina gen: boc eba videanu bordureanu lenuta kurva, nastratin pogea, boagiu, sulfina, si nenumarate nulitati pe care le-a produs base atunci cand si -a impins partidu de apartament in fatza...a venit timpul sa plateasca pentru gafele lui si sa paraseasca Cotroceniul. Asteptam sa se pensioneze la toamna si sa scapam de chefliul scandalagiu

Mai sa fie!

A-nflorit Crinul mai devreme? Poate din dragoste, dar din politica se va pali pana la prezidentiale, mai mult ca sigur!

 

Se apropie marinare????

Ce a.m.r. ai base ? mai apuci sa prostesti populatia ? Cate nenorociri ai facut incepand cu ministerul transporturilor continuind cu aceea bataie de joc cu primaria capitalei pana sa ajungi [ cum dracu , vorba lui geoana ?]TU presedinte vor scrie multe pagini . Ptr. ca asa este romanul pana nu se da cu capul de pragul de sus nu realizeaza prin ce a trecut si a rabdat destul . O fii de ajuns ? sau este prea sus pragul ala nenorocit? Am fost in provincie cu ocazia sfintelor pascale si am mai stat de vorba cu adevarata populatie a tarii , a oamenilor simplii fara atestate si diplome luate ca carnetele auto , furtisaguri pe fata care , culmea , primesc si salarii si sa revin sa cam saturat lumea de acest mascarici si neserios de marinar cu ochi de sticla . SINCER!!!!!

 

Un sondaj previzibil

Iar BCS-ul?! Obsedantul institut, cel cu simpatii peneliste? Spui BCS, te gandesti la Stelian Tanase...

Deci:
-Nu mintiti poporul,
Iarasi cu "sondorul!

 

Cine a comandat acest sondaj ?

uite de ce s-a apelat la BCS...aici lucreaza romanul Dan Muresan
Europe Director

Dan serves as Europe Director at Marsh Copsey + Associates. An experienced communications operative, his background and expertise is political campaigning, having held key roles in political campaigns across Europe and the United States from the local to the state and the national level.
Before joining MCA, Dan served in various staff positions for a number of state-level and congressional campaigns in the US and has played key roles in a number of campaigns in Romania.
Campania de manipulare a inceput...in final trebuie sa-l scoata pe Duda in fruntea sondajului,pentru asta este platita compania la care lucreaza Dan.

 

Liniste

Ne-am saturat de scandaluri in ultimii 4 ani si dorim o schimbare in bine. Oricum acum in plina criza economica si cu scandal intruna inseamna sa inebunim de tot, si acest lucru nu il dorim. Ne dorim liniste.Speram ca din noirmbrie sa avem aceasta liniste care rivnim.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor