Tariceanu: Draga Crin, te felicit, dar nu te invidiez

Vineri, 20 Martie 2009, ora 23:55
3188 citiri
Tariceanu: Draga Crin, te felicit, dar nu te invidiez

Calin Popescu Tariceanu si-a inceput scurtul discurs dupa un mic incident - proaspat-numitul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a uitat sa-i dea cuvantul, trecand direct la votul pentru alegearea prim-vicepresedintelui partidului.

Mai multe voci din sala i-au atras atentia lui Antonescu de greseala comisa, iar acesta i-a cerut scuze lui Tariceanu, explicand ca emotiile au dus la aceasta eroare.

Tariceanu, l-a felicitat pe cel care i-a luat locul la sefia PNL, precizand, insa, ca nu-l invidiaza deloc deoarece va vedea cat de greu este sa conduca un astfel de partid.

"Draga Crin, vreau sa te felicit pentru victoria din aceasta seara. Te felicit, dar nu te invidiez pentru ca ai sa vezi ce greu este sa fii presedinte al Partidului National Liberal", si-a inceput Tariceanu discursul.

El le-a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi atat vineri seara, cat si in cei patru ani in care i-a condus.

"Tuturor celor care mi-ati acordat increderea voastra nu numai azi, dar si in cei patru ani in care am fost presedinte al PNL, doresc in mod sincer sa primiti multumirile mele, multumiri care nu sunt de circumstanta, ci se bazeaza pe ceea ce am realizat in cei patru ani", a spus fostul premier.

Tariceanu le-a amintit celor prezenti ca urmeaza doua mari provocari, alegerile europarlamentare, dar mai ales alegerile prezidentiale, spunandu-i lui Antonescu ca ii doreste sa aduca rezultate bune pentru partid.

"In fata voastra in acest an vor fi doua provocari majore, europarlamentarele si prezidentialele. Ii doresc lui Crin ca in calitate de conducator al partidului sa obtina rezultate bune pentru noi", a incheiat Tariceanu.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Calin Popescu Tariceanu, #Crin Antonescu, #presedinte PNL, #felicitari, #invidie , #Crin Antonescu
Comentarii
I
Istoria Romaniei
rank 1
Cine e acest Tariceanu !?...
Poza 1...2
1...2
rank 2
IN URMA CU 30 DE MIN AM FOST SUNAT DE PRESEDINTE BASESCU DIN BRUXELLES CARE M-A RUGAT SA TRANSMIT