Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tariceanu: Nu trebuie sa mai alegem intre doua rele, il avem pe Crin

Joi, 18 Iunie 2009, ora 23:31
1766 citiri
Tariceanu: Nu trebuie sa mai alegem intre doua rele, il avem pe Crin

Daca la alegerile prezidentiale din 2000, dar si la cele din 2004, romanii au fost nevoiti sa aleaga raul cel mai mic dintre doua rele, Calin Popescu Tariceanu spune ca acea perioada s-a incheiat, dovada vie fiind Crin Antonescu.

"Romanii nu vor mai avea de ales intre raul cel mai mic, cu alte cuvinte, intre Basescu si Geoana. Nu mai e cazul. Vor avea la dispozitie un candidat cu profilul unui politician autentic, adept al valorilor si principiilor liberale si ale unui stat democratic autentic, pentru care a luptat 20 de ani", a dat asigurari Tariceanu, joi, la Antena 3.

Fostul premier a amintit ca a alege intre doua rele a fost o mare problema atat la alegerile prezidentiale din 2000, cat si din 2004. In acest context, a subliniat ca, dupa noua ani, exista in sfarsit un politician care nu este urmarit de fantomele trecutului recent.

"Nu mai reprezinta o varianta mai mult sau mai putin proasta din care romanii ar trebui sa aleaga. Crin nu este genul de alegere mai buna sau mai putin buna, cum a fost in 2000 si in 2004, cand romanii au ales intre doua rele, intre Iliescu sau Vadim.

Sau ca in 2004, cand romanii au crezut ca trebuie sa aleaga din nou intre doua rele si au crezut ca Basescu e mai putin nociv decat e Nastase. Nu mai e cazul", a accentuat Calin Popescu Tariceanu.

Fostul presedinte al PNL a continuat sa-l elogieze pe actualul sef al liberalilor si i-a creionat o imagine de om nesantajabil, care nu poate fi acuzat de "fesenism", o gura de aer proaspat menita sa recladeasca institutia prezidentiala.

"Am aceasta convingere ca va ajunge in turul doi. Stiu cum se pregateste si cred cu convingere in atuurile lui Crin sa ajunga in turul doi. Nu poate fi agatat cu anumite chestiuni din trecut, are imaginea unui om proaspat in politica, nu mai este genul de alegere mai buna sau mai putin buna. Crin nu este una dintre variantele rele", a mai spus Tariceanu.

Nu in ultimul rand, a adaugat Tariceanu, Crin Antonescu poate da viata acelui model de presedinte care sa recladeasca nu doar institutia prezidentiala, ci si imaginea Romaniei si, implicit, a romanilor.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Tariceanu Crin prezidentiale, #Tariceanu sustine Crin, #Tariceanu romani rele, #romani doua rele , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza aaron
aaron
rank 4
ASA ESTE,FINALA SE VA DA INTRE BASESCU SI...