Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 17:37
18578 citiri
Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL, potrivit unui anunt facut, miercuri seara, de purtatorul de cuvant al liberalilor, Cristina Pocora.

"Domnul Tariceanu si-a depus demisia din functia de membru al PNL la filiala Sector 1 din care facea parte. Orice plecare din PNL nu reprezinta un motiv de bucurie, dar am vazut astazi ca domnul Tariceanu a imbratisat o cu totul alta atitudine fata de majoritatea PNL.

E o decizie personala pe care a gasit de cuviinta sa o ia si alte comentarii nu am de facut", a declarat Cristina Pocora, la Digi 24.

USL s-a rupt: Se rupe si PNL? Tariceanu a demisionat

De asemenea, presedintele Consiliului Judetean Cluj, liberalul Horea Uioreanu a spus ca i se pare normala demisia lui Calin Popescu Tariceanu, afirmand ca acesta a facut "o mare gafa" si "s-a predat lui Victor Ponta", odata cu impotrivirea fata de ruperea USL.

Fostul presedinte al PNL s-a declarat impotriva ruperii USL, atat marti, cat si miercuri. Calin Popescu Tariceanu era unul dintre cei mai vechi membri ai PNL, aflandu-se in partid de 24 de ani.

Tariceanu, apel pentru Antonescu: Draga Crin, vorbesc cu Ponta sa tinem USL-ul (Video)

Fostul prim-ministru liberal a fost printre cei doar sase membri ai PNL care au votat impotriva ruperii USL, marti seara, in Delegatia Permanenta a partidului: "S-a dorit o rezolvare expeditiva, e o decizie grea, complicata, care ar fi trebuit mai bine analizata, mai bine gandita. As fi calificat-o usor pripita. Eu apreciez ca fiecare dintre noi avem dreptul la propria optiune. Nu-mi ramane decat sa ma gandesc in continuare ceea ce mai ramane de facut".

Ulterior, Tariceanu i-a cerut presedintelui PNL, Crin Antonescu, miercuri, sa readuca PNL in USL si a sustinut ca nu accepta decizia luata ieri de liberali de a iesi din USL si a intra in Opozitie.

Crin Antonescu: USL si-a incetat existenta. Cerem demisia lui Victor Ponta

"Nu voi accepta decizia luata ieri, luata pe baza unor afirmatii false furnizate colegilor mei. Am vorbit cu premierul cu Victor Ponta si l-am intrebat daca doreste sa continue proiectul USL. Premierul mi-a spus ca da, doreste sa continue proiectul in actuala forma. Vreau sa fac un apel la presedintele PNL sa revina in USL", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Donezi sânge, plătești impozit mai mic. Care sunt condițiile impuse de noua lege
Donezi sânge, plătești impozit mai mic. Care sunt condițiile impuse de noua lege
Deputaţii au adoptat, decizional, un proiect care prevede că au posibilitatea consiliile locale să acorde reduceri procentuale ale impozitelor pe clădiri şi pe teren datorate de persoanele...
Marcel Ciolacu a asigurat-o pe Maia Sandu de sprijinul României pentru parcursul european al Republicii Moldova
Marcel Ciolacu a asigurat-o pe Maia Sandu de sprijinul României pentru parcursul european al Republicii Moldova
Premierul Marcel Ciolacu a asigurat-o marți, 5 martie, pe președinta Republicii Moldova Maia Sandu, de sprijinul activ pe care România va continua să îl acorde parcursului european al...
#Tariceanu demisie PNL, #Calin Popescu Tariceanu demisionat PNL, #Tariceanu iesit PNL, #Tariceanu rupere USL, #Tariceanu sustinere USL, #Pocora demisie Tariceanu , #demisie