Boc: Tariceanu sa plece acasa (Video)

Luni, 03 Noiembrie 2008, ora 12:43
1393 citiri
Boc: Tariceanu sa plece acasa (Video)

Liderul PD-L, Emil Boc, i-a transmis, luni, premierului Calin Popescu Tariceanu sa "plece acasa" si sa ii lase la putere pe cei care pot sa respecte Constitutia.

"Numai in Romania Guvernul se tranforma in stapanul Parlamentului si da lectii de macroeconomie prin premier. Avem nevoie de un prim ministru care sa execute legea. Daca nu poate, sa plece acasa!", a mai precizat Boc.

Boc nu a scapat prilejul de a-l ataca pe Calin Popescu Tariceanu, declarand ca sfideaza in maniera dicatoriala legile tarii, Parlamentul, Curtea Constitutionala si presedintele.

"Guvernul raspunde politic in fata Parlamentului. Un guvern ori aplica o lege adoptata de Parlament, ori isi da demisia si pleaca acasa. Zilele lui Tariceanu ii sunt numarate in aceasta pozitie de premier si ar trebui sa plece mai devreme pentru ca a sfidat legea", a mai adaugat liderul PD-L. "Numai cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit", a conchis Emil Boc.

Membrii PD-L a solicitat, luni, dupa intalnirea Biroului Permanent National Parlamentului procedura de urgenta cu un termen de doua zile, pentru fiecare Camera, pentru a respinge ordonanta de urgenta care blocheaza majorarea salariilor profesorilor, emisa de Calin Popescu Tariceanu.

Emil Boc a precizat ca daca exista vointa politica, incepand de lunea viitoare profesorii vor avea salariile marite.

"Daca cei din PSD care au votat in Camera Deputatilor vor ramane consecventi cu votul lor, lunea viitoare salariile profesorilor pot fi majorate. De aceea grupul parlamentar PD-L a cerut convocarea Senatului care urmeaza sa decida termenul de doua zile pentru raport si vot", a adaugat liderul PD-L.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriză în campionatul Italiei. Ce a pățit liderul Inter Milano
Surpriză în campionatul Italiei. Ce a pățit liderul Inter Milano
Echipa italiană Inter Milano a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu gruparea Cagliari, în etapa a 32-a din Serie A. Marcus Thuram a deschis scorul la Milano în...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Emil Boc, #pleca, #acasa, #Calin Popescu Tariceanu , #Emil Boc